Παρασκευή 10 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Νικόλαος Κυριαζόπουλος ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
Νικόλαος Κυριαζόπουλος ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
φωτό 1

Στις 10 Οκτώβρη 2011 «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μου σύζυγος και συναγωνιστής ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ.

Στη μνήμη του, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ για την οικονομική του ενίσχυση, μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Αγρινίου.

Η σύζυγός του, Γεωργία

***

φωτό 1

Στις 23 Οκτώβρη κλείνουν τρία χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ.

Για τη μνήμη του, η σύζυγός του Νικολέττα Κυριαζοπούλου, προσφέρει 50 ευρώ για την ενίσχυση των αγώνων του ΚΚΕ.

***

Η Δέσποινα Κουρκουλή - Κουνή, στη μνήμη του αδελφού της ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΝΗ, εκτελώντας την επιθυμία του να μη γίνουν στεφάνια αλλά τα χρήματα να δοθούν στο Κόμμα που αγάπησε, στο ΚΚΕ, προσφέρει 50 ευρώ.

Η Σοφία Στράντζαλη - Κουνή, στη μνήμη του αδελφού της ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΝΗ, προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

Ο Κυριάκος Κουρκουλής, στη μνήμη του κουνιάδου του - αδελφού του - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΝΗ, προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

***

φωτό 1

Στις 9/9/2014 «έφυγε» από τη ζωή ο ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΚΑΛΑΜΙΩΤΗΣ, σε ηλικία 95 ετών. Υπήρξε ένας αταλάντευτος κομμουνιστής πιστός πάντα στην ιδεολογία του. Γεννήθηκε το 1919 από φτωχή αγροτική οικογένεια. Το 1936, μαθητής στην 5η Γυμνασίου, διώχθηκε από τη δικτατορία του Μεταξά για τη συμμετοχή του στο μαθητικό κίνημα. Στον ΕΛΑΣ από το 1942. Στον ΔΣΕ από το 1946. Τραυματίας στην κάθοδο της 8ης Μεραρχίας του ΔΣΕ προς την Μουργκάνα το 1947. Από το 1949 πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη. Τελείωσε το Ινστιτούτο Αγροτικής Οικονομίας (1954 - 1959). Από το 1960 - 1979 πήρε μέρος στην αξιοποίηση της διψασμένης γης (Γκαλόνταγια Στέπα) για 20 συνεχή χρόνια σε πολύ δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες απ' όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Επαναπατρίσθηκε με την οικογένειά του το 1982.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
Στη μνήμη του, η σύζυγός του Σοφία Καλαμιώτη, τα παιδιά του, τα εγγόνια του και τα δισέγγονά του προσφέρουν στο «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» το ποσό των 300 ευρώ.

***

φωτό (χαρτί) 1

Στις 3 Σεπτεμβρίου 2014 «έφυγε» από κοντά μας η αγαπημένη μας σ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΣΒΕΣΤΑ. Γεννήθηκε στο χωριό Εξοχή Πιερίας από γονείς αγρότες. Εντάχθηκε στο Κόμμα το 1986. Ξεχώριζε για το ήθος και την κομματικότητά της. Εμεινε πιστή στις αρχές και τα ιδανικά του ΚΚΕ μέχρι την τελευταία στιγμή.

Στη μνήμη της, οι σύντροφοί της προσφέρουν στο Κόμμα 220 ευρώ. Συντρόφισσα, Δέσποινα, θα σε θυμόμαστε πάντα, θα είσαι μαζί μας στους αγώνες του μέλλοντος.

ΚΟ του ΚΚΕ Δήμου Φυλής

Στις 6 Οκτώβρη συμπληρώθηκαν 7 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος σύζυγος, πατέρας και σύντροφος ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ .

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 1.200 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, του Κόμματος που μέχρι τέλος ήταν πιστός. Η γυναίκα του Μαίη και η κόρη του Ντέπη.


ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΚΑΛΑΜΙΩΤΗΣ
ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΚΑΛΑΜΙΩΤΗΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΣΒΕΣΤΑ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΣΒΕΣΤΑ

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org