Τρίτη 23 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - SUPER LEAGUE
Αλλαγή σκηνικού στην κορυφή

Αλλαγή σκηνικού στην κορυφή της βαθμολογίας επιφύλαξε η 4η αγωνιστική στη Super League, με τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να αποτελούν πλέον το δίδυμο του ρετιρέ. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 3-0 της μέχρι πρότινος πρωτοπόρου και αήττητης Βέροιας. Ο «Δικέφαλος» απ' την πλευρά του ξεπέρασε νικηφόρα το εμπόδιο του Παναιτωλικού αφού επιβλήθηκε με 1-0 στο Αγρίνιο και παράλληλα έσπασε μια δυσμενή παράδοση στο συγκεκριμένο γήπεδο τα τελευταία χρόνια. Στα αξιοσημείωτα οι νίκες του Παναθηναϊκού με ανατροπή επί του Πλατανιά και του ΟΦΗ επί του Ατρομήτου, που οδήγησε στο διαζύγιο των Περιστεριωτών με τον τεχνικό Γ. Παράσχο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Ξάνθη - Λεβαδειακός 2-0, ΟΦΗ - Ατρόμητος 1-0, Ολυμπιακός - Βέροια 3-0, Αστέρας Τρίπολης - Καλλονή 1-0, Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0, Νίκη Βόλου - Εργοτέλης 1-4, Πλατανιάς - Παναθηναϊκός 2-3, Πανθρακικός - Πανιώνιος 1-0, Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-1.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ολυμπιακός 10, ΠΑΟΚ 10, Βέροια 9, Καλλονή 7, Παναθηναϊκός 7, Κέρκυρα 7, Αστέρας Τρίπολης 6, ΟΦΗ 6, ΠΑΣ Γιάννινα 5, Πανθρακικός 5, Πλατανιάς 3, Εργοτέλης 3, Λεβαδειακός 2, Παναιτωλικός 2, Νίκη Βόλου 0.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ