Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο - αποδίδεται από την Αστυνομία ο θάνατος δύο ανδρών, ηλικίας 25 και 26 ετών, που βρέθηκαν νεκροί προχτές το απόγευμα σε απόκρημνο σημείο αγροτικής περιοχής στην περιοχή Κάμπος του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας. Οι δύο άνδρες είχαν εξαφανιστεί τα ξημερώματα της Τρίτης και από το μεσημέρι της ίδιας μέρας είχαν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό τους. Τελικά, ανασύρθηκαν νεκροί από γκρεμό βάθους περίπου 10 μέτρων. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που πραγματοποίησε την εξέταση, ο θάνατός τους προήλθε από κυνηγετικό όπλο και φέρουν τραύματα σε όλο τους το σώμα. Περισσότερα ίσως δείξει η νεκροψία που θα γίνει τις επόμενες μέρες. Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε χτες το απόγευμα πως ανακρίνεται ένας 19χρονος που θεωρείται ως ύποπτος για τη συμμετοχή στην υπόθεση.

ΣΕ ΒΕΝΤΕΤΑ αποδίδει η Αστυνομία τους ξυλοδαρμούς και την πυρκαγιά που ξέσπασε σε περιοχή της Κάτω Αχαΐας. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν μετά από την αρπαγή μίας κοπέλας από 35χρονο πριν λίγες μέρες. Αμέσως μετά, ο πατέρας του τελευταίου δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα ενώ το απόγευμα της Κυριακής άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του 35χρονου και αφού του έβαλαν φωτιά εξαφανίστηκαν.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ 128 πλαστικά αεροβόλα και τουφέκια και πλήθος πλαστικών σφαιριδίων είχαν στην κατοχή τους προς πώληση τρία άτομα, τα οποία συνελήφθησαν από αστυνομικούς. Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν στα Αγραφα Ευρυτανίας κατά τη διάρκεια πανηγυριού, προχτές το βράδυ, και κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιου μία 21χρονη αλλοδαπή που έπεσε από βραχώδη ακτή στη θάλασσα, στον όρμο Μαγγανάρι. Οπως έγινε γνωστό, η νεαρή επέβαινε σε φουσκωτό θαλάσσιο παιχνίδι τύπου «μπανάνα» που τραβούσε ταχύπλοο και όταν έφθασε στον όρμο, φέρεται να ζήτησε από χειριστή του σκάφους να πραγματοποιήσει βουτιά από βραχώδη ακτή. Οι λιμενικοί που έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τους τρεις υπεύθυνους των θαλάσσιων μέσων αναψυχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Νάξου με την κατηγορία της έκθεσης ατόμων σε κίνδυνο.

ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΧΟΣ αναζητείται από άνδρες του Λιμενικού μετά την ανατροπή πλαστικής βάρκας κοντά στην περιοχή Αρσανά Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρας. Οπως ανακοίνωσε το Λιμενικό Σώμα, στη βάρκα επέβαιναν τρεις μοναχοί και από άγνωστη αιτία αυτή ανετράπη. Το πλωτό περιπολικό της οικείας Λιμενικής Αρχής φτάνοντας στο σημείο ανέσυρε σώους δύο μοναχούς, 49 και 60 ετών αντίστοιχα και στη συνέχεια άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου μοναχού, ηλικίας 68 ετών.

ΕΛ.ΑΣ.: Μετά τις κρίσεις που έγιναν από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Δημήτρη Τσακνάκη, στη θέση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής επανήλθε ο υποστράτηγος Κώστας Μιχαιρίνας, ενώ ο υποστράτηγος Αλκιβιάδης Τζοΐτης αναβαθμίστηκε σε προϊστάμενο του Κλάδου Ασφάλειας και έχει στην εποπτεία του τις υπηρεσίες δημόσιας, κρατικής ασφάλειας και αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Παράλληλα, επανήλθαν οι θέσεις των γενικών επιθεωρητών Βορείου και Νοτίου Ελλάδος με τους Εμμανουήλ Κατριαδάκη και Ηλία Γεωργόπουλο να τις καταλαμβάνουν αντίστοιχα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δύο ναυάγια, δεκατρείς νεκροί πρόσφυγες στο Αιγαίο(2015-09-21 00:00:00.0)
Σύλληψη μεταναστών στη Λήμνο(2013-05-29 00:00:00.0)
Νέα τραγωδία με μετανάστες στη Χίο(2013-01-15 00:00:00.0)
Η τραγωδία δεν έχει τελειωμό(2004-09-15 00:00:00.0)
Πνίγηκε καλόγερος(2003-01-28 00:00:00.0)
Πλήρωσαν την ανθρωπιά τους;(1998-01-31 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ