Σάββατο 14 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
7ος ΟΜΙΛΟΣ
Τα βλέμματα στον αγώνα Γερμανίας - Πορτογαλίας

Νωρίς νωρίς καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους τα δυο φαβορί του 7ου Ομίλου για τις θέσεις πρόκρισης Γερμανία και Πορτογαλία που κοντράρονται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Οι Γερμανοί, έχοντας ίσως τη θεωρούμενη πιο... όμορφη αγωνιστικά ομάδα της τελευταίας 15ετίας, ψάχνουν ακόμα τη διάκριση αφού μπορεί το επιθετικό ποδόσφαιρο να ήρθε στην ομάδα του Γιοακίμ Λεβ (σε σχέση με την παλιότερη τακτική της Γερμανίας) όμως οι επιτυχίες ακόμα δεν φάνηκαν. Η έλλειψη ωστόσο εναλλακτικών λύσεων μπροστά, με τον Κλόζε να καλείται για άλλη μια φορά να βγάλει τα... κάστανα από τη φωτιά καθώς και ο τραυματισμός του Ρόις την κάνουν φέτος να έχει αρκετά μειονεκτήματα. Η Πορτογαλία φαντάζει πλέον ως πιο έτοιμη από ποτέ για την υπέρβαση. Η παρουσία στα ημιτελικά του Euro 2012 έδειξε το δρόμο για τις επιτυχίες και κυρίως απέβαλε από τους Πορτογάλους τη ρετσινιά των ηττοπαθών που είχαν την τελευταία δεκαετία. Ο τεχνικός της ομάδας, Πάουλο Μπέντο, διανύει το 4ο χρόνο στο τιμόνι και πλέον έχει μάθει πολλά ενώ ο Ρονάλντο δείχνει να βρίσκεται στην κατάσταση που τον χρειάζεται η ομάδα, παρά την όποια ταλαιπωρία από τραυματισμούς.

Η παρουσία του Γιούργκεν Κλίνσμαν στο πάγκο σε συνδυασμό με την εμπειρία των Χάουαρντ, Ντέμπσεϊ, Ντόνοβαν αλλά και η πολύ καλή δουλειά των Μπράντλεϊ, Αλτιντορ αποτελούν τα πλεονεκτήματα των ΗΠΑ προκειμένου η ομάδα να μπει σφήνα στα δυο... ευρωπαϊκά φαβορί. Κόντρα στην Γκάνα, την πρώτη αγωνιστική, καλούνται οι Αμερικανοί να δείξουν τα πρώτα δείγματα γραφής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ