Στις 31 Μάη και 1 Ιούνη 2014 οι «4» του Κυπέλλου Αττικής
Στην πόλη Πλόβντιβ της Βουλγαρίας θα διεξαχθεί το Πανευρωπαϊκό Ατομικό Πρωτάθλημα Γυναικών από 5 μέχρι 18 Ιούλη 2014, με διοργανωτές τη βουλγαρική και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Σκακιού (FIDE). Η δικτυακή σελίδα των διοργανωτών και η προκήρυξη των αγώνων: α) http://www.eiwcc2014.eu/index.html, β) http://www.eiwcc2014eu/information.html
Οι ενδιαφερόμενες σκακίστριες - σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΟ - θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως τη συμμετοχή τους στη γραμματεία της ΕΣΟ και να καταθέσουν τα αντίστοιχα παράβολα, μέχρι την Παρασκευή 23 Μάη (e-mail: info@chessfed.gr ή στο fax: 9221620.
* Στους «8» του Κυπέλλου Αττικής αγωνίστηκαν την περασμένη Κυριακή 4 ομάδες της Α' Εθνικής: Σκακιστική Ανοιξη - ΑΟ «Ζήνων» Γλυφάδας, ΑΕΚ - ΕΟΑΟ «Φυσιολάτρης Νίκαιας». Μια Β' Εθνικής ΑΟ Πεύκης με αντίπαλο τον ΑΣΟ Πετρούπολης (Γ' Εθνικής) και δύο ομάδες της Β' Τοπικής Κατηγορίας! ΕΕΦΑΣ Ανω Βριλησσίων - ΑΜΕΣ Νέας Ερυθραίας.
Οι τέσσερις νικήτριες των παραπάνω συναντήσεων (την ημέρα που γράφεται η στήλη, 8 Μάη, δεν έχουν γίνει οι αγώνες) θα προκριθούν για την τελική φάση του Κυπέλλου Αττικής στις 31 Μάη και 1η Ιούνη και ταυτόχρονα θα πάρουν και την πρόκριση για το Ομαδικό Κύπελλο Ελλάδας 2014.