Σάββατο 26 Απρίλη 2014 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παράταση παραστάσεων

Η μεγάλη επιτυχία και τα αλλεπάλληλα sold out των εμφανίσεων της Νατάσσας Μποφίλιου στην κεντρική σκηνή του «Σταυρού του Νότου» (Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, τηλ. 210.9226.975), οδήγησαν σε παράταση των παραστάσεων για τέσσερις ακόμη βραδιές: Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Απρίλη και Παρασκευή 2 και Σάββατο 3 Μάη.

Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση στο «Σταυρό του Νότου», η αγαπημένη ερμηνεύτρια επιστρέφει στην Κεντρική Σκηνή του με μια από τις πιο επιτυχημένες και ολοκληρωμένες παραστάσεις της. Ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος στήνουν ένα απρόβλεπτο ακουστικό πρόγραμμα, με στόχο να κάνουν τα τραγούδια του ρεπερτορίου τους αγνώριστα, αλλά και να πειραματιστούν με γνωστά και μη εξαιρετέα κομμάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής. Μαζί τους ο συνθέτης Στάμος Σέμσης, που φέρνει τα ήδη αγαπημένα τραγούδια της πρόσφατης συνεργασίας του με τη Νατάσσα. Το album «Ανω Τελεία» κυκλοφορεί από την Feelgood Records.

Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος Ευαγγελάτος. Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης. Ηχος: Γιάννης Παξεβάνης. Σχεδιασμός και χειρισμός Φωτισμών: Αλέξανδρος Προδρόμου. Παίζουν οι μουσικοί: Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης. Βιόλα: Στάμος Σέμσης. Τύμπανα - Κρουστά: Φοίβος Κουντουράκης. Κιθάρες - Μπουζούκι: Σωτήρης Καστάνης. Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής. Τσέλο: Αρης Ζέρβας. Βιολί - Μαντολίνο: Δημήτρης Κουζής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ