Κυριακή 6 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΟΛΥΑΝΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΠΟΛΥΑΝΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
φωτό 1

Στη μνήμη του σ. ΤΑΚΗ ΤΣΙΓΚΑ, οι συμμαθητές του από τη Ζωσιμαία Σχολή Ιωαννίνων, πρόσφεραν, μέσω του Εδαφικού Τομέα Ιωαννίνων του ΚΚΕ, το ποσό των 130 ευρώ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπητού συντρόφου και φίλου ΟΡΕΣΤΗ ΚΟΛΟΖΩΦ, που παρέμεινε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ και δίδαξε με τη στάση του, προσφέρουμε στο Κόμμα 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κυψέλης. Θερμά συλλυπητήρια στην πιστή και αφοσιωμένη μέχρι το τέλος σύζυγό του Μαριέλλα, στον γιο του Γιώργο και την αδελφή του Τέρψη.

Σωτήρης και Τέτα Μπαράτση

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΜΙΧΑΛΗ ΓΚΛΑΒΕΛΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 3.1.2014, ο ανιψιός του προσφέρει 3.000 ευρώ, στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Σταυρούπολης στην οποία ο θείος του ήταν μέλος μέχρι το θάνατό του.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγωνιστή κομμουνιστή ΕΡΡΙΚΟΥ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, αντί για στεφάνι, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας.

Οικογένεια Αποστολίδη

* Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΕΡΡΙΚΟΥ, αντί στεφανιού, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, στο οποίο αφιέρωσε τη ζωή του, 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Λόφου Καλλιθέας.

Αλέκος - Μαράκι - Ματίνα

* Στον πολυαγαπημένο μας ΕΡΡΙΚΟ, που δε θα ξεχάσουμε ποτέ, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ που υπερασπίστηκε σε όλη του τη ζωή, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας.

Οικογένεια Τσατσούλη

***

φωτό 1

Συμπληρώθηκαν 11 χρόνια από το θάνατο του ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ιλίου.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΛΑΧΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ στο ηρωικό και τιμημένο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ανω Πετρούπολης. Η μνήμη του άσβεστη και η απουσία του δυσαναπλήρωτη.

ΠΟΛΥΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΠΟΛΥΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Η σύζυγός του, Σοφία Βλάχου

***

φωτό 1

Στις 8/04/2014 συμπληρώνονται δεκατρία χρόνια από τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου μας ΕΠΙΚΑΡΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ (Τάκη), αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ, από νεαρή ηλικία μέχρι το τέλος της ζωής του. Σε εμάς, τα μέλη τις οικογένειας, η φυσιογνωμία του θα μας μείνει βαθιά χαραγμένη για όλη την υπόλοιπη ζωή. Μπροστά στις τριπλές εκλογές στη μνήμη του η σύζυγος Καλλιόπη, τα παιδιά του Βασίλης και Κασσιανή, η νύφη Μπίργκιτ, ο γαμπρός Γεώργιος όπως και τα εγγόνια του Αρης, Αθανασία και Δήμητρα προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ ΕΑΒ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη της σ. ΚΟΥΛΑΣ ΚΑΡΑΚΗ, από την Κομοτηνή, που «έφυγε» στις 12/4/2010, και για να συνεχιστεί ο αγώνας της, ο σύζυγός της σ. Βασίλης Καράκης και τα παιδιά της προσφέρουν στην ΤΕ Ροδόπης του ΚΚΕ 200 ευρώ.

***

φωτό 1

Στις 29 Απρίλη κλείνουν 20 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΦΕΙΑΔΗ - Καπετάνιος Μπαΐρας - μέλους του ΚΚΕ. Καταγόταν από το χωριό Σιτάγρι Δράμας. Ολη η ζωή και η δράση του ήταν συνδεμένη με τα οράματα και τους αγώνες του λαού μας και του ΚΚΕ για μια Ελλάδα ελεύθερη, ανεξάρτητη, δημοκρατική και σοσιαλιστική. Η οικογένειά του, οι συγγενείς και φίλοι του δε θα τον ξεχάσουν όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Στη μνήμη του, η συντρόφισσα της ζωής του Κίτσα και τα παιδιά του προσφέρουν 100 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη των αγαπημένων μας γονιών, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΠΑΡΘΕΝΑΣ ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΗ, και του αγαπημένου μας θείου, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΣΑΛΙΔΗ, προσφέρουμε 200 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πολίχνης.

Ρούλα και Λίτσα Παρτσαλίδου

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
***

φωτό 1

Η σ. Βάσω Κουλούρη και τα παιδιά της, Γιάννης και Δημήτρης, και ο εγγονός Παναγιώτης, προσφέρουν, στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ, μέλους της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Παγκρατίου, 50 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Παγκρατίου.

***

φωτο 1

Ο αγαπημένος μας ΑΛΙΟΣΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ, γεννημένος στις 15/3/1952, πολιτικός πρόσφυγας στη Βουδαπέστη Ουγγαρίας, απεβίωσε στις 30/10/2012 ταλαιπωρημένος από ασθένεια. Τον θυμόμαστε με πολλή αγάπη και στοργή.

Στη μνήμη του, η οικογένειά του, η γυναίκα του Αμαλία, τα παιδιά του Σωκράτης και Αλέξης, η μητέρα του Ελένη, ο αδερφός του Στέλιος, η νύφη του Παναγιώτα και η μονάκριβη εγγονούλα του Αθηνά, προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Ηλιούπολης.

***

φωτο 1

Συμπληρώνονται, στις 22/4 του 2014, 20 χρόνια από το χαμό του ΣΩΚΡΑΤΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ, μαχητή στη 10η μεραρχία του ΔΣΕ, γεννημένος στις 25/12/1925 στο χωριό Λύκοι Εδεσσας. Μετά τον τραυματισμό του σε μάχη στο Βίτσι - Μάλι Μάδι, συνεχίζει τον αγώνα, πολιτικός πρόσφυγας στη Βουδαπέστη Ουγγαρίας, όπου διετέλεσε μέλος της κομματικής επιτροπής του χωριού «Μπελογιάννης» έως το 1960. Επειτα από το 1960 έως το 1968 συνεχίζει τον αγώνα σαν μέλος της επιτροπής πολιτικών προσφύγων της Ουγγαρίας, αλλά και μετέπειτα, έως το θάνατό του.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του Ελένη, ο γιος του Στέλιος και οι νύφες του Αμαλία και Παναγιώτα προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Ηλιούπολης.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΟΥΒΑΡΗ και όλων των αγωνιστών κομμουνιστών της Ικαρίας, προσφέρω το ποσό των 60 ευρώ, μέσω ΚΟ Αμαρουσίου, για ενίσχυση του ΚΚΕ.

Η σύζυγος Μαρία Κούβαρη

***

φωτό 1

Στη μνήμη του πατέρα μας και παππού μας ΣΑΟΛΙΔΗ ΒΑΣΟΥ, που «έφυγε» από κοντά μας πριν από 20 χρόνια, μέσω της ΚΟΒ Προσοτσάνης (Δράμα) του ΚΚΕ, προσφέρουμε 120 ευρώ για οικονομική ενίσχυση του Κόμματος.

ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Τα παιδιά και τα εγγόνια

***

φωτό 1

Κλείνουν 20 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος σύζυγος, πατέρας και παππούς, ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, μέλος του ΚΚΕ από το 1936. Γεννημένος το 1918, έλαβε μέρος στον πόλεμο του 1940/41 και τραυματίστηκε. Στην Κατοχή ήταν αντάρτης του εφεδρικού ΕΛΑΣ και καθοδηγητής στα χωριά του νομού Πέλλας. Διωκόμενος, αναγκάστηκε αργότερα να καταφύγει στον ΔΣΕ. Πολέμησε με το βαθμό του λοχαγού πολιτικού επιτρόπου και τραυματίστηκε επανειλημμένως. Πολιτικός πρόσφυγας στην Πολωνία μετά την υποχώρηση του ΔΣΕ, εργάστηκε σε εργοστάσιο κατασκευής τόρνων στην πόλη Βρότσλαβ, ενώ, παράλληλα, πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο Σύλλογο Πολιτικών Προσφύγων. Επαναπατρίστηκε το 1979 και συνέχισε τη δράση του από τις γραμμές του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Καλλιθέας Θεσ/νίκης, 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η σύζυγός του, Βασιλική Κωνσταντινίδου

τα παιδιά και τα εγγόνια του

***

φωτό 1

Στη μνήμη της ΕΥΡΙΚΛΕΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή πριν 10 χρόνια, τα παιδιά της Δημήτρης και Στέλλα Δημητρίου, η εγγονή της Ευρίκλεια Δημητρίου και ο δισέγγονός της Δημήτρης Πλατανιάς προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Λόφου Περιστερίου.

***

φωτό 3

Στη μνήμη των γονιών μας ΜΙΧΑΛΗ και ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΠΟΛΥΑΝΙΔΟΥ, αγωνιστών του λαϊκού κινήματος και της αδερφής μας, ΑΝΝΑΣ ΠΟΛΥΑΝΙΔΟΥ, μαχήτριας του ΔΣΕ που σκοτώθηκε μαχόμενη για τα ιδανικά του κομμουνισμού, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Πολίχνης, για την επιτυχία των στόχων του.

ΚΟΛΟΖΩΦ ΟΡΕΣΤΗΣ
ΚΟΛΟΖΩΦ ΟΡΕΣΤΗΣ
Ρεβέκκα Πολυανίδου και Αναστασία Κεσίδου

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΜΙΧΑΛΗ, που στις 22 Μάρτη έκλεισαν τρία χρόνια που μας «έφυγε», προσφέρω 50 ευρώ για τις ανάγκες του Κόμματος, αλλά και τους αγώνες του συντρόφου μου που όσο ζω θα τους τιμώ. Φυλακίστηκε για χρόνια και πρόσφερε ως το τέλος της ζωής του.

Η γυναίκα και συντρόφισσά του, Στέλλα Τσαρουχά

***

φωτό 1

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ο οποίος γεννήθηκε στην Αρδασσα Εορδαίας το 1925 από αγροτική οικογένεια, η σύζυγός του Κυριακίδου Βέρα προσφέρει 300 στο «Ριζοσπάστη» και το ΚΚΕ κατόπιν επιθυμίας του. Στα 16 του ανέβηκε στο βουνό και έγινε αντάρτης του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ (1940 - 44). Στα 18 του πιάστηκε και εξορίστηκε στη Γυάρο όπου παρέμεινε για 18 χρόνια. Μέσα στη φυλακή δε λύγισε μπροστά στους δεσμοφύλακές του, όταν του ζητήθηκε να υπογράψει δήλωση αποκήρυξης του κόμματός του, του ΚΚΕ, στο οποίο έμεινε πιστός μέχρι την τελευταία του πνοή. Οι αγώνες του θα μας συντροφεύουν για πάντα και μας κάνουν όλους περήφανους. Καλή αντάμωση.

Τα παιδιά και εγγόνια του

***

φωτό 1

Πέρασαν επτά μήνες που «έφυγε» για το μακρινό και αγύριστο ταξίδι, ο σύζυγός μου, πατέρας, πατριός και παππούς ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ. Μεγάλος ο πόνος και η μοναξιά μου. Ο Γιάννης Παππάς ήταν αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ και αγωνιστής «έφυγε». Τα λόγια του και οι συμβουλές του έμειναν παρακαταθήκη στα παιδιά μας και σε όσους τον γνώρισαν και τον έζησαν από κοντά.

Στη μνήμη του, καθώς και στη μνήμη των γονιών μου και των αδελφών μου ΓΙΑΝΝΗ και ΕΛΕΝΗΣ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, και στη μνήμη του πρώτου συζύγου μου, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΡΑΖΑ που πέθανε στην Πολωνία στα 37 του χρόνια, προσφέρω στο τιμημένο ΚΚΕ 100 ευρώ.

ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΟΥ ΕΛΛΗ - Ευρίκλεια
ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΟΥ ΕΛΛΗ - Ευρίκλεια
Μαρία Μαγκλάρα - Παππά

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΠΑΛΟΥΜΠΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ που κλείνουν 40 μέρες από τότε που «έφυγε» από τη ζωή, η σύζυγος και το παιδί του προσφέρουν στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟ Αγρινίου το ποσό των 100 ευρώ για την ενίσχυσή του.

***

φωτό 1

Στις 2 Μάρτη, «το 'σκασε για πάντα απ' το κλουβί το καναρίνι», ο αγαπημένος μου πατέρας ΤΣΑΜΑΔΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, όπως τον αποκαλούσε η εγγονή του Αγγελική γιατί, όπως ο ίδιος έλεγε, άλλο δεν το μπορούσε...

Στη μνήμη του, η κόρη του Αντριάνα και η εγγονή του Αγγελική προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ελληνορώσων, 50 ευρώ. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

***

φωτό 1

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΙΖΙΚΑΡΗΣ ήταν κομμουνιστής και μελετητής της Ιστορίας, πάντα πιστός στα ιδανικά του Κόμματός μας. Εμείς οι νεότεροι, που τον γνωρίσαμε στα φοιτητικά μας χρόνια στην κομματική οργάνωση Κέρκυρας, τον θυμόμαστε με αγάπη για τη συνέπεια και την προσφορά του, το χιούμορ του, την αγάπη του για τους νέους ανθρώπους και την Κέρκυρα. Στη μνήμη του προσφέρουμε στην ΤΟ Κέρκυρας το ποσό των 320 ευρώ και 60 ευρώ, μέσω ΤΟ Καλλιτεχνών, ΟΒ Σύρου και ΟΒ Πύργου.

***

φωτό 1

Στις 31 Μάρτη συμπληρώνονται 4 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ. Ο Αλέκος μεγάλωσε στην Καλαμαριά και ήτανε ανιψιός της Κούλας Ελευθεριάδου, στελέχους του ΚΚΕ που εκτελέστηκε το Μάη του 1948 στη Θεσσαλονίκη. Από τα νεανικά του χρόνια άρχισε να έχει πολιτική δράση. Είχε πάρει μέρος σε όλες τις συγκεντρώσεις - διαδηλώσεις που έγιναν στην πόλη της Θεσσαλονίκης μετά το 1950. Ηταν μέλος της Νεολαίας ΕΔΑ και, μετέπειτα, της Νεολαίας «Λαμπράκη». Το 1964 έφυγε μετανάστης στη Σουηδία. Από την πρώτη στιγμή, αγωνίστηκε για τα δικαιώματα των μεταναστών εργατών. Αυτό τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό σ' όλους τους μετανάστες, κάτι που επιβεβαιώνεται και με την εκλογή του ως πρώτου μετανάστη βουλευτή στη Σουηδία, το 1979.

ΠΟΛΥΑΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑ
ΠΟΛΥΑΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑ
«...αν είναι να περιγράφω με δυο λόγια το σημερινό εαυτό μου, τότε θα έλεγα ότι είμαι κομμουνιστής...», έλεγε σε συνέντευξή του σε εφημερίδα το Σεπτέμβρη του 1979, αμέσως μετά την εκλογή του. Αγωνίστηκε σε όλη του τη ζωή για τα δίκαια της εργατικής τάξης και των μεταναστών.

Στη μνήμη του, η μητέρα του Σοφία Ελευθεριάδου - Χρυσοπούλου προσφέρει στην ΚΟ Καλαμαριάς του ΚΚΕ 100 ευρώ.


ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΓΚΑΣ

Eurokinissi

ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΓΚΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ

ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΚΟΥΛΑ ΚΑΡΑΚΗ
ΚΟΥΛΑ ΚΑΡΑΚΗ

ΕΠΙΚΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τάκης
ΕΠΙΚΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τάκης

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΡΙΖΙΚΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΡΙΖΙΚΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΡΡΙΚΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΛΙΟΣΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ
ΑΛΙΟΣΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ

ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΜΠΑΪΡΑΣ(Μπαΐρας)
ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΜΠΑΪΡΑΣ(Μπαΐρας)

ΣΑΟΛΙΔΗΣ ΒΑΣΟΣ
ΣΑΟΛΙΔΗΣ ΒΑΣΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. Γεννήθηκε στην Αρδάσα Εορδαίας. Η σύζυγος Βέρα Κυριακίδου
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. Γεννήθηκε στην Αρδάσα Εορδαίας. Η σύζυγος Βέρα Κυριακίδου

ΠΑΛΟΥΜΠΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΠΑΛΟΥΜΠΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΣΑΜΑΔΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, μέσω ΚΟΒ Ελληνορώσων, η κόρη του Αντριάνα και η εγγονή Αγγελική
ΤΣΑΜΑΔΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, μέσω ΚΟΒ Ελληνορώσων, η κόρη του Αντριάνα και η εγγονή Αγγελική

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΛΑΒΕΛΗΣ, [
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΛΑΒΕΛΗΣ, ["έφυγε" την 3.1.2014 -ΚΟΒ Σταυρούπολης]

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ