Σάββατο 8 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις. Μεταξύ αυτών, για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Την Τρίτη 11/3

-- Στις 9 π.μ. σε εργαζόμενους του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» θα μιλήσει ο Γ. Πέρρος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

-- Στις 12.45 μ.μ. σε εργαζόμενους του πολυκαταστήματος ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ στο Αιγάλεω θα μιλήσει ο Τ. Κεσόπουλος, Γραμματέας της ΤΟ Εμπορίου.

-- Στη 1 μ.μ. σε εργαζόμενους της PRICE ελεγκτικής θα μιλήσει ο Π. Κατηφές, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

Στην Κ. Μακεδονία

Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 11 π.μ., περιοδεία στην αγορά του Πανοράματος με επικεφαλής τον Οδ. Μαάιτα, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Πυλαίας - Χορτιάτη.

Αύριο, Κυριακή

Στις 6 μ.μ., σε σύσκεψη στο Ν. Παντελεήμονα Πιερίας θα μιλήσει η Κατερίνα Κουρίτα, μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας και υποψήφια Δήμαρχος Δίου - Ολύμπου.

Τη Δευτέρα 10/3

-- Στις 7 π.μ., περιοδεία στη ΔΕΗ Αγίου Δημητρίου, με τον Γ. Δελή, μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας και υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

-- Στις 8.30 π.μ., περιοδεία στην υπηρεσία Αγροτικής Ανάπτυξης με τον Θ. Ιγνατιάδη, μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης.

Στην Κρήτη

-- Αύριο Κυριακή, στις 11 π.μ., περιοδεία στη Βιάννο με επικεφαλής τον Στ. Ορφανό, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης και τον Γιάννη Παπαδημητρόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Βιάννου.

Στην Αιτωλοακαρνανία

Αύριο, Κυριακή

-- Η ΚΟ Αμφιλοχίας του ΚΚΕ οργανώνει συγκέντρωση στις 11 π.μ., στο Επιμελητήριο Αμφιλοχίας. Θα μιλήσει ο Κ. Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 10/3

-- Η ΚΟ Μεσολογγίου του ΚΚΕ οργανώνει συγκέντρωση στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου. Θα μιλήσει ο Ν. Καραθανασόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και βουλευτής του ΚΚΕ.

Στην Πελοπόννησο

Σήμερα, Σάββατο

-- Συγκέντρωση στο Διοκοπτό, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Χ. Λαϊνά, μέλος της ΤΕ Εδαφικού Αχαΐας και υποψήφιο δήμαρχο Αιγίου.

-- Συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας, στο καφενείο «Γιαννούλης» (Χρυσοστόμου και Προύσσης), στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Κ. Πελετίδη, μέλος της ΤΕ Εδαφικού Αχαΐας και υποψήφιο δήμαρχο Πάτρας.

Αύριο, Κυριακή

-- Συγκέντρωση στο Καστρίτσι, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Κ. Πελετίδη.

-- Συγκέντρωση στις εργατικές κατοικίες του Αγ. Νεκταρίου, στις 11.30 π.μ., στα Προσφυγικά, με ομιλητή τον Κ. Πελετίδη.

Τη Δευτέρα 10/3

-- Περιοδεία σε Κερύνεια - Ριζόμυλο - Ελική, με επικεφαλής τον Χ. Λαϊνά.

-- Συζήτηση στο αμφιθέατρο του Λυκείου Ληξουρίου 6.30 μ.μ. με ομιλήτρια την Γ. Τσιπιανίτη, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου.

-- Περιοδεία στο Ν. Κόσμο στο Αργος, στις 6 μ.μ. με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο και μέλος της ΤΕ Αργολίδας Γ. Θεοδοσίου.

Στη Θάσο

-- Συγκέντρωση για την εκλογική μάχη διοργανώνει η ΚΟ Θάσου του ΚΚΕ, αύριο Κυριακή, στις 11.30 π.μ., στο καφέ «ΣΜΑΡΩ» στην Παναγία. Θα μιλήσουν ο Θ. Κοντογεωργίου υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Καβάλας και ο Ν. Χρυσάφης υποψήφιος δήμαρχος Θάσου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ