Παρασκευή 28 Φλεβάρη 2014 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα με σύνθημα: «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία». Ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις προβάλλονται στο λαό οι θέσεις και οι προτάσεις του Κόμματος. Μεταξύ αυτών για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Την Τετάρτη 5/3

-- Στις 9 π.μ. στα γραφεία του ΟΑΕΕ (Ακαδημίας 22) θα μιλήσει στους εργαζόμενους ο Δ. Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής.

Την Πέμπτη 6/3

-- Στη 1.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στο ΤΕΙ του Πειραιά, στο αμφιθέατρο ΣΑΕΤ, θα μιλήσει ο Κ. Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ.

-- Στη 1 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο αμφιθέατρο «Σάκη Καράγιωργα 2», θα μιλήσει ο Θ. Τζίμας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 10.30 π.μ. στους εργαζόμενους στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ θα μιλήσει η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ.

Στη Μακεδονία

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 7 π.μ., περιοδεία στη ΔΕΗ της Παπαναστασίου, ο Γ. Ζιώγας, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Γ. Δελής, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

-- Στις 10 π.μ., περιοδεία στην κονσερβοποιία «Venus» στη Βέροια, ο Σ. Ζαριανόπουλος, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., περιοδεία στις γραμματείες της Γεωπονικής Σχολής, ο Α. Αδάμ, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στη 1.30 το μεσημέρι, περιοδεία στην κλωστοϋφαντουργία «Βαρβαρέσος» στη Νάουσα, ο Σ. Ζαριανόπουλος, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Στην Πελοπόννησο

Σήμερα, Παρασκευή

-- Εκδήλωση στο Γύθειο, στο καφενείο «Ο Μόλος», στις 7 μ.μ., με τον Δ. Μαστρογιαννόπουλο, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας.

-- Συνέντευξη Τύπου της ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ στις 11 π.μ., στα γραφεία της, για την Υγεία.

-- Στις 7 μ.μ. στην Καλαμάτα στο καφενείο «Ανατολή», στη φοιτητική εστία, θα μιλήσει ο Δ. Οικονομάκος, μέλος της ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στο Πεταλίδι στο καφενείο «Κατσάς» θα μιλήσει ο Κ. Αποστολόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης.

-- Στις 11 π.μ. στη Μεγαλόπολη, καφενείο «Παπαϊωάννου» θα μιλήσει ο Ν. Γούργαρης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας και θα χαιρετίσει ο Π. Λαμπρόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Μεγαλόπολης.

-- Στις 7 μ.μ. στο Λεωνίδιο, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει ο Ν. Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, θα χαιρετίσει ο Η. Σιώρας, στέλεχος του ΚΚΕ και ο Ν. Χείλαρης, υποψήφιος δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας.

-- Στις 7 μ.μ., στα Ζερβάτα της περιοχής Σάμης, στο καφενείο «Καλεράντε», ομιλία με την Αγγελική Τσώλου, γραμματέα της ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης.

Στη Θεσσαλία

Εκδήλωση για τις θέσεις του ΚΚΕ μπροστά στις ευρωεκλογές, τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, σήμερα Παρασκευή, στη Φαρκαδόνα, στις 7 μ.μ., στο χώρο του ΚΑΠΗ. Θα μιλήσει ο Β. Μπούτας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ