Παρασκευή 17 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Απαράδεκτος...

Ο Ν. Βούτσης του ΣΥΡΙΖΑ, χτες στο ΜΕΓΚΑ χαρακτήρισε τον «Ριζοσπάστη» απαράδεκτο, επειδή γράφαμε στο πρωτοσέλιδο ότι «ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αγωνιούν ποιος θα γίνει εκλεκτός της ΕΕ και του κεφαλαίου». Ο πρωθυπουργός στην Ευρωβουλή είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ: «Η αντιπολίτευση δεν προσφέρει λύσεις ούτε για το παρόν ούτε για το μέλλον και επενδύει στο φόβο, ενώ ακροβατεί μεταξύ λαϊκισμού και εξτρεμισμού». Δηλαδή, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνη δύναμη για την ΕΕ και την ανάπτυξη.

Ο Αλ. Τσίπρας στην κοινοβουλευτική τους ομάδα χαρακτήρισε τα διλήμματα του Αντ. Σαμαρά «ναι ή όχι στην Ευρώπη», «ανόητα». Βέρος φιλοευρωπαίος ως υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «αντί να αξιοποιήσει τις δηλώσεις κορυφαίων στελεχών της ΕΕ, της Κομισιόν και του ΔΝΤ (...) για λάθος συνταγή, (...) την έρευνα που διεξάγεται μέσα στο ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο, για να πει "ως εδώ", δεν είπε κουβέντα (...) Ο πρωθυπουργός φάνηκε κατώτερος των απαιτήσεων και των προσδοκιών». Δηλαδή, ο πρωθυπουργός υπονομεύει την ανάπτυξη και δεν αξιοποιεί τις δυνατότητες της ΕΕ.

Αρα και οι δύο, ανεξάρτητα από το διαφορετικό μείγμα διαχείρισης, αυτοπροβάλλονται ως υπερασπιστές της ΕΕ και ως λύση για την ΕΕ και την καπιταλιστική ανάπτυξη στην Ελλάδα. Ποιος είναι όμως απαράδεκτος, ο «Ριζοσπάστης» που το διαπιστώνει ή ο ΣΥΡΙΖΑ που κοροϊδεύει το λαό εμφανιζόμενος ως φιλολαϊκός, ενώ «κλείνει το μάτι στο κεφάλαιο»;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ