Τετάρτη 8 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τροχαίο με δύο νεκρούς στα Μάλγαρα

MotionTeam

Δύο νεκρές γυναίκες και 22 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χτες το μεσημέρι στα διόδια των Μαλγάρων στη Θεσσαλονίκη, όταν υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο στη δεξιά πλευρά του δρόμου.

Τα στοιχεία των γυναικών που τραυματίστηκαν θανάσιμα δεν είχαν γίνει γνωστά μέχρι αργά το βράδυ. Ομως, σύμφωνα με πληροφορίες, στο λεωφορείο επέβαινε μεγάλος αριθμός νέων. Το δυστύχημα σημειώθηκε στο 481ο χλμ N.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης (ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη). Αμεσα κινητοποιήθηκαν άντρες της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης και σταθμοί του ΕΚΑΒ για τον απεγκλωβισμό και τη μεταφορά των νεκρών και των τραυματιών, που ήταν όλοι τους επιβάτες του λεωφορείου.

Από τους 21 τραυματίες που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» οι 18 είναι ελαφρά. Ανάμεσα στους τρεις πιο σοβαρά τραυματίες είναι και ο 56χρονος οδηγός του λεωφορείου. Ελαφρά τραυματίστηκε και ένα φαντάρος που νοσηλεύεται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Το φορτηγό αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο, οδηγούσε 55χρονος υπήκοος Τουρκίας. Την προανάκριση και τις έρευνες για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ