Τρίτη 8 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Εμπρακτη προετοιμασία για απεργία

Μια σειρά εκδηλώσεις για την προετοιμασία της συμμετοχής των εργαζόμενων στην απεργιακή κινητοποίηση στις 17 του Μάη αποφάσισε το Συνδικάτο Οικοδόμων στη Θεσσαλονίκη.

  • Σήμερα (Τρίτη) στις 7 το απόγευμα το Παράρτημα Οικοδόμων Καλαμαριάς πραγματοποιεί σύσκεψη με τοπικούς φορείς στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, Πλατεία Σκρα στην οδό Καραμαούνα.
  • Τετάρτη 9 του Μάη, 7 το απόγευμα, το Παράρτημα Οικοδόμων Σταυρούπολης - Ηλιούπολης με την τοπική Επιτροπή Αγώνα, πραγματοποιεί ανοιχτή συγκέντρωση στην Πλατεία Τερψιθέας και πικετοφορία στους κεντρικούς δρόμους της συνοικίας.
  • Πέμπτη 10 του Μάη, 7 το απόγευμα, το Παράρτημα Οικοδόμων Εύοσμου με τοπικούς φορείς πραγματοποιούν συγκέντρωση στην Πλατεία Δημαρχείου και πικετοφορία στους κεντρικούς δρόμους.
  • Παρασκευή 11 του Μάη, στις 7 το απόγευμα, το Παράρτημα Οικοδόμων Κορδελιού με τοπικούς φορείς πραγματοποιούν συγκέντρωση στον πεζόδρομο μπροστά στο Δημαρχείο Κορδελιού. Θα ακολουθήσει πικετοφορία.
  • Κυριακή 13 του Μάη το Παράρτημα Οικοδόμων Λαγυνών, το Σωματείο Εργαζομένων της Γαλακτοβιομηχανίας ΑΓΝΟ και ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών της περιοχής πραγματοποιούν σύσκεψη στο Λαγκαδά.
  • Δευτέρα 14 του Μάη, 7.30 το απόγευμα, το Παράρτημα Οικοδόμων Πολίχνης και η Επιτροπή Αγώνα για τη Σωτηρία της Κοινωνικής Ασφάλισης Πρόνοιας και Υγείας Πολίχνης πραγματοποιούν συγκέντρωση στον πεζόδρομο του Αγίου Παντελεήμονα. Θα ακολουθήσει πικετοφορία.
  • Τρίτη 15 του Μάη, στις 7 το απόγευμα, το Παράρτημα Οικοδόμων Τούμπας με κοινωνικούς φορείς της συνοικίας πραγματοποιεί συγκέντρωση στο Πάρκο του Αγίου Θεράποντα και πικετοφορία στους κεντρικούς δρόμους της συνοικίας.
  • Τετάρτη 16 του Μάη, στις 7 το απόγευμα, το Παράρτημα Οικοδόμων Συκεών - Νεάπολης με τοπικούς κοινωνικούς φορείς πραγματοποιεί συγκέντρωση στο Φωτισμένο Βράχο και πικετοφορία σε κεντρικούς δρόμους.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ