Πέμπτη 21 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Πρωτιά για το ψηφοδέλτιο που στήριξε το ΠΑΜΕ

Στο συνέδριο που έγινε την Τρίτη, διπλασίασε τις ψήφους και τις έδρες στο νέο ΔΣ

Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε το ψηφοδέλτιο «Αγωνιστική Συνδικαλιστική Ενότητα» (στηρίζεται από το ΠΑΜΕ) στις εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στην Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Βιομηχανίας, Ενέργειας και Τεχνολογίας. Η ΑΣΕ εξέλεξε και τον έναν αντιπρόσωπο για το επικείμενο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ. Το συνέδριο της Ομοσπονδίας έγινε την περασμένη Τρίτη.

Συγκεκριμένα, για το ΔΣ ψήφισαν 28 αντιπρόσωποι και βρέθηκε 1 λευκό (στο προηγούμενο ήταν 29 αντιπρόσωποι). Η «Αγωνιστική Συνδικαλιστική Ενότητα» πήρε 11 ψήφους και 4 έδρες (από 5 ψήφους και 2 έδρες). Η «Ελεύθερη Κίνηση» (ΠΑΣΚΕ) πήρε 9 ψήφους και 3 έδρες (από 12 ψήφους και 5 έδρες), η ΔΑΚΕ 5 ψήφους και 1 έδρα (από 8 ψήφους και 2 έδρες) και η «Συσπείρωση Εργαζομένων» (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) 3 ψήφους και 1 έδρα (δεν είχε κατέβει).

Για αντιπροσώπους στην ΑΔΕΔΥ ψήφισαν 28 αντιπρόσωποι και βρέθηκαν 1 άκυρο και 3 λευκά (στο προηγούμενο ήταν 29 αντιπρόσωποι). Η «Αγωνιστική Συνδικαλιστική Ενότητα» πήρε 13 ψήφους και εξέλεξε έναν αντιπρόσωπο (από 5 ψήφους και κανέναν αντιπρόσωπο). Η «Ελεύθερη Κίνηση» (ΠΑΣΚΕ) έλαβε 11 ψήφους και δεν εξέλεξε αντιπρόσωπο (από 12 ψήφους και 1 αντιπρόσωπο), ενώ η ΔΑΚΕ (είχε 8 ψήφους στο προηγούμενο και κανέναν αντιπρόσωπο). Η «Συσπείρωση Εργαζομένων» (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) δεν συμμετείχε στην εκλογή των αντιπροσώπων.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ