Σάββατο 9 Νοέμβρη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΕΡΤ
Συνεχίζουν με διαδικτυακές εκπομπές

Eurokinissi

Με εκπομπή σήματος κατά κύριο λόγο από τις εγκαταστάσεις της ΕΤ3 στη Θεσσαλονίκη και τους ραδιοσταθμούς της επαρχίας συνεχίζεται ο αγώνας των απολυμένων της ΕΡΤ. Οι εργαζόμενοι στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αθήνα συνέχισαν και χτες την παραγωγή δελτίων μέσα από την εγκατάσταση που έχουν στήσει έξω από τα κάγκελα της ΕΡΤ και προβάλλονται από τον ιστότοπο ertopen.gr. Σε συνδικαλιστικό επίπεδο, έγινε προσπάθεια να συντονιστεί ο αγώνας τους με αυτόν των διοικητικών υπαλλήλων των Πανεπιστημίων.

Τους εργαζόμενους της ΕΡΤ3 στις εγκαταστάσεις του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης στη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκε χτες το πρωί κλιμάκιο της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ αποτελούμενο από τον Θεοδόση Κωνσταντινίδη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή και τον Γιάννη Ζιώγα, περιφερειακό Σύμβουλο. Τους εργαζόμενους της ΕΡΑ στην Ορεστιάδα του Εβρου, επισκέφθηκε χτες η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής. Τα στελέχη του ΚΚΕ εξέφρασαν την αλληλεγγύη του Κόμματος στον αγώνα τους και τους κάλεσαν να δυναμώσουν τον αγώνα, σε ενιαίο μέτωπο με τους εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, για την ανατροπή συνολικά της αντιλαϊκής πολιτικής.

Απ' όλη τη χώρα συνεχίζεται η αποστολή μηνυμάτων αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Ανακοινώσεις έχουν εκδώσει, ανάμεσα σε άλλους, η Ενωση Ηλεκτροτεχνιτών Αττικής, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Φλώρινας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ (ΠΟΣΕ - ΙΚΑ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή (ΠΟΜΕΕΑ). Το δόγμα «νόμος και τάξη» της κυβέρνησης καταδικάζουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ. Σχετικές ανακοινώσεις έχουν εκδώσει οι Γραμματείες Αστικών Συγκοινωνιών, Αιτωλοακαρνανίας και Ρόδου. Την αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΕΡΤ εξέφρασε από την πρώτη στιγμή η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας, ενώ ψηφίσματα καταδίκης της επέμβασης των ΜΑΤ στην ΕΡΤ εξέδωσαν οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες ΟΛΜΕ, ΔΟΕ και ΟΙΕΛΕ καθώς και Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ΕΛΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ