Παρασκευή 25 Οχτώβρη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Γι' αυτό είναι φαβορί

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το 2 στα 2, επικρατώντας της Γαλατασαράι με 78 - 67

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε (και) στην Τουρκία, χτες, το χαρακτηρισμό του φαβορί για την κορυφή του 3ου ομίλου. Στη 2η αγωνιστική κέρδισε, στο «Αμπντί Ιπεκτσί», τη Γαλατασαράι με 78 - 67 και έχει πλέον υπολογίσιμο πλεονέκτημα για τη διατήρησή του - ως το τέλος - στην πρώτη θέση.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν από την αρχή δυνατά. Ανέτρεψαν το 7-4 και απέκτησαν την πρωτοπορία στο σκορ και τον έλεγχο του αγώνα. Αμφότερα τα έχασαν μόνο στην 3η περίοδο οπότε η απόδοσή τους «έπεσε» αρκετά και ανατράπηκε το υπέρ τους +16. Ομως, στο καθοριστικό τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης έδειξαν ότι διαθέτουν τις ικανότητες και τα ψυχικά αποθέματα για να υλοποιούν το στόχο τους. Κορυφαίοι ήταν οι Σπανούλης και Λοτζέσκι με 18 και 15 πόντους, αντίστοιχα.

  • Στην Κύπρο... ψάχνει σήμερα το βράδυ ο Παναθηναϊκός τη νέα αρχή (μετά την αποτυχημένη πρεμιέρα στη Ρίγα κόντρα στη Λιετούβος) στη φετινή Ευρωλίγκα υποδεχόμενος ως τυπικά γηπεδούχος την Κάχα (21.30, ΝS-3) για τη 2η αγωνιστική του ομίλου. Οι «πράσινοι» ήταν τιμωρημένοι με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα έγιναν στον περσινό προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο αυτό άλλαξε και έγινε δύο αγώνες εκτός Αθηνών. Ο Αργύρης Πεδουλάκης χαρακτήρισε την Κάχα επικίνδυνη ομάδα που έχει ως όπλο την ταχύτητα, ενώ μιλώντας για την ομάδα του στάθηκε στην ανάγκη να υπάρξει βελτίωση της εικόνας που δείχνει.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ