Τρίτη 17 Σεπτέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
39ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Με μπάσκετ άρχισε το αθλητικό camp στην Αθήνα

Με το Τουρνουά Μπάσκετ 3 on 3 συνεχίζονται οι δραστηριότητες του αθλητικού camp της ΚΝΕ, που ξεκίνησαν το Σάββατο και θα διαρκέσουν μέχρι τις 21 Σεπτέμβρη.

Το πάρκο «Αντ. Τρίτσης» φιλοξενεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αθλητικό camp για νέους και νέες με σύνθημα «Ο αθλητισμός είναι δικαίωμα και ανάγκη της νεολαίας». Οι εκδηλώσεις αυτές έρχονται ως συνέχεια μιας πλούσιας παρέμβασης που άνοιξε η ΚΝΕ όλο τον προηγούμενο χρόνο, με πετυχημένες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα.

Αύριο, Τετάρτη, 18 Σεπτέμβρη, θα διεξαχθεί και ποδηλατικός γύρος του Πάρκου για παιδιά, στις 6 το απόγευμα. Τις δυο πρώτες μέρες του Φεστιβάλ, στο χώρο του αθλητισμού, θα γίνονται επιδείξεις και σεμινάρια μαχητικών αθλημάτων, καθώς και αγώνες σκακιού (μπλιτζ, σιμουλτανέ). Το camp θα κλείσει με Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 5 χιλιομέτρων το Σάββατο 21 Σεπτέμβρη. Οσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στους αγώνες του camp μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα mail: kne@kne.gr και mail@odigitis.gr και στο τηλέφωνο: 6987.706.814.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ