Η Μαρία Λουκέρη - Γεωργαράκου και ο Ηλίας Γεωργαράκος προσφέρουν στο τιμημένο ΚΚΕ 50 ευρώ για οικονομική ενίσχυσή του, μέσω ΚΟΒ Ν. Κόσμου - Κουκακίου.
15:51ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ: Ένταση των σχεδιασμών για την κερδοφορία «πράσινων» και άλλων αρπαχτικών σε μια περίοδο που είναι στο «κόκκινο» οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί στην Αν. Μεσόγειο
15:23ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ: 80 χρόνια από τη Μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών: Όλοι και όλες που θέλουμε να ζήσουμε σε έναν κόσμο χωρίς πολέμους, φτώχεια και φασισμό, μαθαίνουμε την αλήθεια
15:02ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Διεκδικούν αγωνιστικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας - Στο πλευρό τους η «Λαϊκή Συσπείρωση»
14:55ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ: Καταγγέλλουν τη φιέστα ξεπλύματος των ισραηλινών εγκλημάτων
14:49ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ» ΣΤΟ ΑΠΘ: Εκδήλωση με τίτλο «Από τη δίκη της Χρυσής Αυγής μέχρι τα Τέμπη - Ο μύθος του κράτους δικαίου και της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης»
Περισσότερα...