Κυριακή 1 Σεπτέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Παράδειγμα προς αποφυγή

«Σύμφωνα με πληροφορίες του Συλλόγου μας, ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των υπαλλήλων (σ.σ. που θα ενταχθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας) έχει προταθεί να προέρχονται από ειδικότητες Τεχνικών Υπαλλήλων», «ο ρόλος της Τεχνικής υπηρεσίας του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ είναι καθοριστικός», «επιβάλλεται να επανεξεταστεί η προτεινόμενη λίστα υπαλλήλων και να εξαιρεθούν όλοι οι υπάλληλοι Τεχνικών Ειδικοτήτων»!!!

Αυτό ζητά, με επιστολή της, προς τους αρμόδιους υπουργούς η διοίκηση του Πανελλήνιου Συλλόγου Τεχνικών Υπαλλήλων ΙΚΑ, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος και ο γραμματέας του Συλλόγου, στελέχη της ΠΑΣΚ. Η αποθέωση του συντεχνιασμού, της διαίρεσης και του κανιβαλισμού: «Εμείς να εξαιρεθούμε και οι άλλοι ας απολυθούν».

Αυτή η τακτική είναι σε βάρος των εργαζομένων και του συγκεκριμένου κλάδου. Καλλιεργεί την ψευδαίσθηση ότι είναι δυνατόν να υπάρξουν εξαιρέσεις. Τους ξεχωρίζει και τους βάζει απέναντι στους άλλους εργαζόμενους. Η διαίρεση που προκαλεί αποδυναμώνει τον ίδιο τον αγώνα τους για μόνιμη και σταθερή δουλειά. Αυτός ο αγώνας μπορεί να είναι αποτελεσματικός μόνο με τις προϋποθέσεις ότι είναι αγώνας όλων των εργαζομένων και είναι ενάντια στο σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής που χτυπά, μεταξύ άλλων, και το δικαίωμα στην εργασία.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ