Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Ερχεται ο Ατζαγκούν, έφυγε ο Βιτόλο

Η επισημοποίηση απομένει για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Αμπντούλ Ατζαγκούν στον Παναθηναϊκό. Στις υπάρχουσες πληροφορίες για συμφωνία «πρασίνων» - Dolphins (η νυν ομάδα του Ατζαγκούν) - παίχτη, ήρθε χτες να προστεθεί σχετικό δημοσίευμα από τη Νιγηρία. Η ιστοσελίδα «MTNFootball» παρουσιάζει δηλώσεις επιβεβαίωσης της συμφωνίας από (χωρίς να το κατονομάζει) υψηλόβαθμο στέλεχος της νιγηριανής ομάδας.

Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί ο Βίκτορ Βιτόλο. Την αποχώρησή του γνωστοποίησε (σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης) ο ίδιος: «Τελειώνω την περιήγησή μου στην Ελλάδα. Ξεκινώ μια νέα καριέρα και ελπίζω να πετύχω όλα όσα πέτυχα στην Ελλάδα», έγραψε και ευχαρίστησε Αρη, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκε.

Στον Εργοτέλη θ' αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Αζίζ Ντιν. Ο 20χρονος αριστερός μεσοαμυντικός (κατάγεται από τη Σιέρα Λεόνε) έχει αγωνιστεί στις Εθνικές U16 και U19 της Αγγλίας.

Σήμερα - σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των νησιωτών - θα επισημοποιηθεί η συνεργασία της Καλλονής με τον Χουανλού. Ο 33χρονος αριστερός μέσος αγωνιζόταν στη Λεβάντε.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ