Σάββατο 24 Αυγούστου 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΑΙΔΕΙΑ
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Οι εκδηλώσεις του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» συνεχίζονται σε όλη τη χώρα και τις επόμενες μέρες είναι προγραμματισμένες οι εξής:

Σήμερα Σάββατο
  • Στη Χίο, τουρνουά Beach Volley με σύνθημα «Κάρφωσε δυνατά ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά», στις 12 το μεσημέρι στην Bella Vista. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6978.250.438 και 6932.707.742.
  • Στο Αμύνταιο Φλώρινας, στις 9 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει ο Γιάννης Παντελίδης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Βιντεοπροβολή για την ιστορία του ΚΚΕ και συναυλία με μαθητικό συγκρότημα.
Κυριακή, 25 Αυγούστου
  • Στο Νεστόριο Καστοριάς, στις 8.30 μ.μ., στο river party, θα μιλήσει η Βάσω Χαραμοπούλου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Καστοριάς του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Αφιέρωμα στα 45 χρόνια της ΚΝΕ και λαϊκό γλέντι.
  • Στη Ζαγορά Μαγνησίας, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, θα μιλήσει η Κωνσταντίνα Ρηγάκη, γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου Μαγνησίας της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αφιέρωμα από τη θεατρική ομάδα της ΚΝΕ με τίτλο: «Από τους πολέμους των εκμεταλλευτών ...στην κατάργηση της εκμετάλλευσης» και λαϊκό γλέντι από νεανικό σχήμα.
Δευτέρα, 26 Αυγούστου
  • Στο Βαθύ Σάμου, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Βιντεοπροβολή για τη Χρυσή Αυγή και συζήτηση για το ρόλο της, πολιτική ομιλία και ρεμπέτικο γλέντι.
Κυριακή, 1 Σεπτέμβρη
  • Στον Αλμυρό Μαγνησίας, στις 8 μ.μ., στην πλατεία, θα μιλήσει η Κατερίνα Δημουλά, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικό αφιέρωμα «Ο πόλεμός τους σκοτώνει, ό,τι άφησε όρθιο η ειρήνη τους» από τη θεατρική ομάδα της ΚΝΕ.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ