Τρίτη 4 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κάλεσμα από την ΟΓΕ

Σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων καλεί τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών η ΟΓΕ. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η ΟΓΕ βρίσκεται στο πλευρό των συνταξιουχικών οργανώσεων που παλεύουν για αξιοπρεπείς συντάξεις, για δωρεάν φάρμακα και εξετάσεις για όλους, για απαλλαγή της λαϊκής οικογένειας από χαράτσια και φόρους, από την απειλή κατασχέσεων.

Τη στιγμή που σήμερα, σαν αποτέλεσμα της βάρβαρης αντιλαϊκής - αντεργατικής πολιτικής της ΕΕ και της τρικομματικής κυβέρνησης, ολόκληρες οικογένειες, παιδιά και εγγόνια, προσπαθούν να επιβιώσουν από μια σύνταξη που κάθε λίγο πετσοκόβεται, οι κινητοποιήσεις των συνταξιούχων είναι υπόθεση όλων μας. Τη στιγμή που η κατάσταση των ασφαλιστικών Ταμείων θέτει σε αμφισβήτηση στοιχειώδεις παροχές υγείας και πρόνοιας, ακόμα και την καταβολή των ίδιων των συντάξεων, δίπλα στις γυναίκες συνταξιούχους πρέπει να πάρουν θέση οι εργαζόμενες, οι άνεργες, οι ανασφάλιστες γυναίκες κάθε ηλικίας.

Οι σύλλογοι και οι ομάδες της ΟΓΕ στηρίζουν τον αγώνα και τα αιτήματα των συνταξιούχων. Θα δώσουν το «παρών» στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις, την Τρίτη 6 Ιούνη, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, στις 10 το πρωί και στην πορεία στο υπουργείο Εργασίας».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ