Τρίτη 28 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΑΤΑ
Στη μάχη του ψηφοδελτίου οι αγωνιστικές δυνάμεις

Μέχρι την τελευταία στιγμή δίνουμε τη μάχη του ψηφοδελτίου, ώστε να εκφραστούν και στην κάλπη τα θετικά βήματα που κατέγραψαν στο κίνημα όλο το προηγούμενο διάστημα οι συνεπείς αγωνιστικές δυνάμεις στον κλάδο των ταξί. Τα παραπάνω τονίστηκαν κατά τη διάρκεια πλατιάς σύσκεψης που διοργάνωσε προχτές Κυριακή η «Ενωτική Προοδευτική Συνεργασία», ενόψει των επικείμενων εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αθήνας (ΣΑΤΑ) και την εκλογή αντιπροσώπων για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών.

Οι εκλογές διεξάγονται στις 2, 3 και 4 Ιούνη στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ (πλ. Καραϊσκάκη) από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και οι ταξιτζήδες ψηφίζουν με την ταυτότητά τους ή την άδεια αυτοκινητιστή ή το βιβλίο μεταβολών, με μειωμένη συνδρομή στα 20 ευρώ. Οι αγωνιστικές - αντιμονοπωλιακές δυνάμεις συμμετέχουν στις εκλογές μέσα από το ψηφοδέλτιο της «Ενωτικής Προοδευτικής Συνεργασίας» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Μαυρίκη.

Στη σύσκεψη της Κυριακής υπογραμμίστηκε ότι όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να προσεγγίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους αυτοκινητιστές με το ψηφοδέλτιο και την εκλογική διακήρυξη της παράταξης και κόντρα στο κλίμα της «μοιρολατρίας» να τους καλέσουν σε ενίσχυση των δυνάμεων της ΠΑΣΕΒΕ στον κλάδο, για τη συνολική αλλαγή των συσχετισμών στο συνδικάτο «για να πάρει ανάσα» ο αυτοαπασχολούμενος ταξιτζής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ