Πέμπτη 16 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Eκδήλωση για τα παιδιά

Από την εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη
Από την εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη
Εκδήλωση για τα παιδιά και τα νέα ζευγάρια, με θέμα το δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής στους δημόσιους παιδικούς σταθμούς, πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο ο Σύλλογος Γυναικών Αλεξανδρούπολης (μέλος ΟΓΕ). Η εκδήλωση έγινε στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής με ιδιαίτερα μαζική την παρουσία νέων μητέρων που συμμετείχαν μαζί με τα παιδιά τους.

Οι μικροί φίλοι, απασχολήθηκαν δημιουργικά μέσα από ομαδικά παιχνίδια (το παιχνίδι του χαμένου αυγού), παιχνίδια ικανότητας και αντίληψης (ρολογάς, παντομίμα) και άλλες δραστηριότητες όπως ζωγραφική, κατασκευές, κ.λπ.

Στο επίκεντρο της συζήτησης με τα νέα ζευγάρια βρέθηκε το ζήτημα των παιδικών σταθμών και η ανάγκη όλα τα παιδιά να φιλοξενούνται δωρεάν στους δημόσιους παιδικούς σταθμούς. Η συζήτηση επεκτάθηκε και στα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνεργες και εργαζόμενες γυναίκες, ιδιαίτερα οι μητέρες, για το ρόλο του συλλόγου γυναικών, την ανάγκη οργάνωσης και δράσης των γυναικών σε συμμαχία με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, φτωχούς επαγγελματίες, αγρότες, νεολαία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ