Πέμπτη 25 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΙΔΕΙΑ
Συναυλία διοργάνωσαν οι εργαζόμενοι στον ΟΚΑΝΑ

Συναυλία διαμαρτυρίας διοργάνωσε χτες ο Σύλλογος Εργαζομένων στον ΟΚΑΝΑ, που συνεχίζει για 38η ημέρα την κατάληψη των Κεντρικών Γραφείων του Οργανισμού διεκδικώντας επαρκή χρηματοδότηση. Σήμερα αναμένεται να κάνουν γενική συνέλευση για να αποφασίσουν τις επόμενες δράσεις τους.

Οι εργαζόμενοι του ΟΚΑΝΑ, σημειώνουν ότι η συστηματική υποχρηματοδότηση του Οργανισμού, θα οδηγήσει στο κλείσιμο των μονάδων του Οργανισμού και στη διοχέτευση των ευαίσθητων αυτών υπηρεσιών στους ιδιώτες. Στη χτεσινή διοργάνωση είχαν στο πλευρό τους, το θεραπευτικό πρόγραμμα «18 ΑΝΩ», το Σωματείο εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης, το Σύλλογο εργαζομένων στο ΚΕΘΕΑ, το Σωματείο Εργαζομένων σε φορείς Ψυχικά Ασθενών και Ευαίσθητων Κοινωνικά Ομάδων (ΣΕΨΑΕΚΟ).

Στη συναυλία συμμετείχαν οι: Παναγιώτης Αμπατζής, Ηρώ, Παντελής Θαλασσινός, Αργυρώ Καπάρου, Βαγγέλης Κορακάκης, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Δανάη Παναγιωτοπούλου, Νατάσα Παπαδοπούλου - Τζαβέλλα, καθώς και μουσικές ομάδες θεραπευτικών προγραμμάτων.

Στη συναυλία, παραβρέθηκαν ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και η Λούλα Καρατζά, υπεύθυνη του τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ Κατά των Ναρκωτικών.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ