Παρασκευή 19 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Αναμένει την απόφαση

Εκδικάστηκε χτες το μεσημέρι η υπόθεση της ΑΕΚ, για το μη ολοκληρωθέντα αγώνα με τον Πανθρακικό. Ολες οι πληροφορίες συνέκλιναν πως η απόφαση θα έβγαινε αργά το βράδυ. Ως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, πάντως η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League δεν είχε εκδώσει ετυμηγορία.

Κατά την εκδίκαση η ΠΑΕ ΑΕΚ ακολούθησε την αναμενόμενη υπερασπιστική γραμμή. Ισχυρίστηκε πως η αναμέτρηση μπορούσε και έπρεπε να τελειώσει και απέδωσε την ευθύνη μη ολοκλήρωσής της αποκλειστικά στον διαιτητή Τριτσώνη.

Χαρακτηριστικά ο Τρ. Δέλλας (μεταξύ άλλων) ανέφερε: «Ο διαιτητής μου είπε στην αρχή ότι δε θέλει ο Πανθρακικός να γίνει το ματς. Ομως ο πρόεδρος του Πανθρακικού συναίνεσε τελικά. Το ίδιο και ο αστυνομικός διευθυντής που εγγυήθηκε, το ίδιο και οι παρατηρητές που με διαβεβαίωσαν ότι μπορεί το παιχνίδι να συνεχιστεί. Οπότε πήγα στο διαιτητή αλλά και πάλι ήταν αρνητικός. Οι τέσσερις από τους πέντε εμπλεκόμενους, συμφωνούσαν (ομάδες, αστυνομία, παρατηρητές), αρνούνταν μονάχα ο ένας. Αναρωτιέμαι γιατί ο διαιτητής μιλούσε συνέχεια στο κινητό, ποιος του έδωσε εντολή και γιατί δε συμμερίστηκε τις απόψεις των υπολοίπων».

Από την πλευρά του ο συνήγορος της ΠΑΕ, Χ. Γρηγορίου, (ανάμεσα σε άλλα) υπενθύμισε στην επιτροπή πως «με δεδικασμένο έχετε αναιρέσει το φύλλο αγώνα του Τριτσώνη που πέρυσι διέκοψε το Αρης-Αστέρας. Είχατε πει τότε ότι δεν υπάρχει επαρκής αιτιολογία για διακοπή». Και παρέθεσε έγγραφα και φωτογραφίες που (θεωρεί ότι) αποδεικνύουν τη βασιμότητα των «κιτρινόμαυρων» ισχυρισμών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ