Τετάρτη 17 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Ενα... βήμα από τον ημιτελικό

Ενα... βήμα μακριά από τον ημιτελικό απέναντι στη Ρεάλ (κέρδισε 69-57 την Μακάμπι και συμπλήρωσε 3 νίκες), είναι από χτες το βράδυ ο Παναθηναϊκός. Υστερα από ένα ντέρμπι, το οποίο κρίθηκε στις «λεπτομέρειες», επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 65-63 και έκανε το 2-1. Χρειάζεται λοιπόν μια νίκη για να σφραγίσει το εισιτήριο για το «φάιναλ φορ». Νίκη που θα επιδιώξει να πετύχει την Πέμπτη και πάλι στην έδρα του. Καθοριστική (για μια ακόμα φορά) υπήρξε η συμβολή του Διαμαντίδη.

  • Πρόστιμο 150.000 ευρώ επιβλήθηκε στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Δ. Γιαννακόπουλο, για τα όσα δήλωσε μετά τον πρώτο αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Στη σχετική ανακοίνωση της Ευρωλίγκας μένει ανοικτό το ενδεχόμενο μελλοντικής αποβολής (προσωρινής ή και οριστικής) της ομάδας σε περίπτωση αναλόγων περιστατικών.
Να δει... Λονδίνο από Κωνσταντινούπολη

Από την Κωνσταντινούπολη (όπου πριν από περίπου ένα χρόνο κατακτούσε τον τίτλο), ο Ολυμπιακός θέλει σήμερα να εκδώσει το... εισιτήριο για το Λονδίνο. Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνιζόμενοι κόντρα στην Εφες (20.00 ΝS 3) και έχοντας ως εφόδιο το 2-0 νίκες της Αθήνας ψάχνουν την μια ακόμη, που θα ισοδυναμεί με πρόκριση στο φετινό φάιναλ φορ. Εάν δεν τα καταφέρουν, θα έχουν την Παρασκευή μια ακόμη ευκαιρία στο ίδιο γήπεδο, ενώ πάντα υπάρχει και το πλεονέκτημα, σε περίπτωση 5ου παιχνιδιού η... σειρά γυρνάει και πάλι στο ΣΕΦ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ