Τετάρτη 17 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Προσδοκίες διάκρισης στη Μόσχα

Με τον προκριματικό των ανδρών ανοίγει σήμερα στη Μόσχα η αυλαία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής (17-21 Απριλίου) με τη συμμετοχή και της Ελλάδας η οποία έχει 8μελή αποστολή αποτελούμενη από 5 αθλητές και 3 αθλήτριες. Πρώτοι στη μάχη ρίχνονται σήμερα οι άνδρες αφού και οι 5 θα αγωνιστούν στη σημερινή πρεμιέρα. Ολοι συμμετέχουν στο 2ο από τους τρεις ομίλους του προκριματικού (13:00 - 16:00 ώρα Ελλάδας). Ο Λευτέρης Κοσμίδης και ο Δημήτρης Μαρκούσης θα αγωνιστούν στο έδαφος, ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο πρωτοεμφανιζόμενος Κώστας Κωνσταντινίδης στους κρίκους, ενώ ο Βασίλης Τσολακίδης θα πάρει μέρος στο δίζυγο, έχοντας όλοι τους προσδοκίες για είσοδο στην προνομιούχο οκτάδα των οργάνων τους.

Η κατάταξή τους θα προκύψει μετά την ολοκλήρωση του 3ου και τελευταίου ομίλου του προκριματικού, περίπου στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Οσον αφορά τις αθλήτριες (Βάσω Μιλλούση, Μυρόπη Χριστοφιλάκη, Μαρία Σίμου) αυτές θα αγωνιστούν αύριου στα αγωνίσματα τους.

Στο 5ο Ατομικό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, όπως είναι η επίσημη ονομασία της διοργάνωσης, έχουν δηλώσει συμμετοχή συνολικά 261 αθλητές και αθλήτριες (168 άνδρες από 37 χώρες και 93 γυναίκες από 32 χώρες).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ