Τρίτη 2 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τραγικός θάνατος 25χρονης

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ένοπλων ληστών, κατά την καταδίωξη των οποίων τραυματίστηκε θανάσιμα από σφαίρα 25χρονη στα Ισθμια Κορινθίας. Δύο από τους δράστες, σύμφωνα με τις αρχές, είναι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. Η άτυχη 25χρονη, που είχε δώσει στο παρελθόν μάχη για τη ζωή της, νικώντας τη λευχαιμία, σκοτώθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Οι ένοπλοι, πιθανόν τρία άτομα, λήστεψαν το βράδυ της Παρασκευής ιδιοκτήτη ταβέρνας στην περιοχή Παλαιοκούνδουρα στην παλαιά Εθνική οδό Αθήνας - Θήβας, αφαιρώντας χρηματικό ποσό και τιμαλφή.

Στη συνέχεια διέφυγαν με το ΙΧ του ιδιοκτήτη με κατεύθυνση την Κόρινθο. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε, ακολούθησε καταδίωξη και στα Ισθμια ξεκίνησε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Η 25χρονη, που εκείνη την ώρα σχόλασε από τη δουλειά της, κινούνταν με το όχημά της στην αντίθετη κατεύθυνση του δρόμου, όπου εξελισσόταν το συμβάν. Μία από τις σφαίρες των δραστών, σύμφωνα με τις αρχές, διαπέρασε το αμάξωμα του αυτοκινήτου της, τρύπησε το πίσω κάθισμα, έφτασε στο κάθισμά της και καρφώθηκε στο σώμα της, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου όπου στις 3 τα ξημερώματα άφησε την τελευταία της πνοή.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ