Παρασκευή 22 Μάρτη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ
Αλλες εκδηλώσεις της ΚΝΕ
  • Σήμερα Παρασκευή:

-- Λάρισα, στις 7.30 μ.μ. στον πολυχώρο «Χορίαμβο», ο Εργατικός Τομέας Λάρισας της ΚΝΕ συζητά την μπροσούρα «Αλήθειες και ψέματα για το Σοσιαλισμό. Η σοσιαλιστική εξουσία». Ομιλητής Θ. Αναπλιώτης, γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

-- Ηράκλειο Κρήτης, στο ΤΕΙ, με θέμα «Οι εξελίξεις στα ΤΕΙ, το σχέδιο "Αθηνά" και η θέση του ΚΚΕ». Ομιλητής Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

  • Αύριο Σάββατο: Σύρος, στις 12.30 μ.μ., στα γραφεία της Λαϊκής Συσπείρωσης, σύσκεψη για μαθητές με θέμα «Ο κοινωνικός χαρακτήρας της Επανάστασης του 1821 και ο ρόλος της ταξικής πάλης στην ιστορία».
  • Κυριακή 24 Μάρτη: Θεσσαλονίκη, μάθημα ιστορίας για μαθητές, μέσα στο μουσείο του Λευκού Πύργου, με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
  • Τρίτη 26 Μάρτη: Ρέθυμνο, στο πανεπιστήμιο, με θέμα τις θέσεις του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ. Ομιλητής Νίκος Μανουσάκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.
  • Τετάρτη 27 Μάρτη: Λάρισα, στις 12 το μεσημέρι, στο ΤΕΙ (αμφιθέατρο ΣΔΟ), με θέμα τις εξελίξεις στα ΤΕΙ και την πείρα από τις κινητοποιήσεις. Ομιλητής Γιώργος Καραβίδας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ