Σάββατο 23 Φλεβάρη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Τα μυαλά στα κάγκελα»

«Να απαλλαγούμε από την κομματική χούντα, και όταν λέω κομματική χούντα εννοώ όλους, και ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ». «Εχει δίκιο ο Κασιδιάρης που βαράει τα χαστούκια...». «Το ΚΚΕ δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική. Είναι μια σέχτα ιεχωβάδων».

Ποιος τα είπε; Μα, ο Τζίμης Πανούσης, που έχει καταντήσει το πιο «αντισυστημικό» διαχρονικό ανέκδοτο. Και είναι λογικό να τα λέει και να αναπαράγει στην ουσία επιχειρηματολογία Χρυσής Αυγής, «αγανακτισμένων» και αστικών επιτελείων. Είπε κι άλλα παρόμοια και μάλιστα έβαλε στο ίδιο τσουβάλι ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή: «Κάνουν την ίδια δουλειά, από τη μια η Χρυσή Αυγή είναι οι νταβατζήδες του μεταναστευτικού και το ΚΚΕ είναι οι νταβατζήδες του εργατικού», πιπιλίζοντας την καραμέλα που πασάρει το αστικό πολιτικό σύστημα περί «δύο άκρων» για να χτυπήσει το λαό και τους αγώνες του.

Το τι σχέση έχει ο συγκεκριμένος με το λαό και τους αγώνες του, το περιέγραψε μόνος του στη διάρκεια χτεσινής συνέντευξης στο REAL FM. «Πότε, αύριο έχει απεργία; Α, έγινε χτες! Είναι απεργίες τώρα αυτές;» Και τα μυαλά στα κάγκελα...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ