Τρίτη 19 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΙΒΟΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ
«Εισιτήρια» για Γκέτεμποργκ και αξιόλογες επιδόσεις

Η εξασφάλιση μερικών ακόμα συμμετοχών για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Γκέτεμποργκ, αξιόλογες επιδόσεις και πανελλήνια ρεκόρ ήταν αυτά που συνέθεσαν την εικόνα του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που διξήχθηκε το Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ.

Ο Λούης Τσάτουμας (μήκος), ο Αντώνης Μάστορας (ύψος) και η Νίκη Πανέτα (τριπλούν) είναι οι αθλητές που οριστικοποίησαν το ταξίδι τους στη Σουηδία. Ο πρώτος πήρε τη δεύτερη θέση με άλμα στα 8,08, ενώ ο δεύτερος με 2,25 βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ και έπιασε και αυτός το όριο για το Ευρωπαϊκό. Στα αξιωσημείωτα η επίδοση του Γιώργου Τσάκωνα στο μήκος, ο οποίος έχει ήδη εξασφαλίσει συμμετοχή στο Γκέτεμποργκ και με τα 8,15 μέτρα είναι ο δεύτερος καλύτερος αθλητής του μήκους φέτος στον κλειστό. Η Νίκη Πανέτα προσγειώθηκε στο πρώτο της άλμα στα 14,29 μ. και έβαλε πλώρη για Σουηδία.

Σε άλλες αξιοσημείωτες εμφανίσεις στο ΣΕΦ ο Ανδρέας Δημητράκης έκανε 3.34.55 στα 1.500μ. και ο Δημήτρης Βλάχας στο ίδιο αγώνισμα κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ παίδων με 3.48.80 δευτερόλεπτα. Στα 800 μ. η Αναστασία Μαρινάκου (Νεάπολη Χαλκίδας) με 2.11.31 πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων.

Στο σύνολο η τελική βαθμολογία στους άνδρες ήταν: 1. Ολυμπιακός 46 βαθμοί, 2. ΓΣ Κηφισιάς 24, 3. Μεσσηνιακός 21. Στις γυναίκες πρώτευσαν: 1. Πανελλήνιος ΓΣ 59 βαθμοί, 2. ΓΣ «Ελ. Βενιζέλος» 31, 3. ΓΣ Κηφισιάς 26.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ