Τετάρτη 13 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ»
Σήμερα η νέα Γενική Συνέλευση

Σε νέα Γενική Συνέλευση εργαζομένων προχωράει σήμερα στις 12 το μεσημέρι το Σωματείο εργαζομένων στην «Ελληνική Χαλυβουργία», στο χώρο του εργοστασίου στον Ασπρόπυργο, προκειμένου να συζητήσει τη νέα αξίωση της εργοδοσίας να προχωρήσει σε εκ περιτροπής εργασία.

Για το θέμα αυτό άλλωστε η εργοδοσία έχει καλέσει το σωματείο σε νέα διαβούλευση που θα γίνει αύριο 14 του Φλεβάρη. Η εργοδοσία σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει ζητάει την επιβολή εκ περιτροπής εργασίας από τις 15 Φλεβάρη μέχρι τις 15 Απρίλη όπου οι χαλυβουργοί θα εργάζονται και φυσικά θα πληρώνονται και θα ασφαλίζονται για τις μισές μέρες του μήνα. Δηλαδή, 12 με 13 μεροκάματα και ένσημα το μήνα.

Να σημειωθεί ότι οι χαλυβουργοί επέστρεψαν μόλις χθες στο εργοστάσιο και στην εργασία τους μετά από τη τρίμηνη διαθεσιμότητα που τους είχε επιβάλει μονομερώς η εργοδοσία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ