Τετάρτη 6 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Στην Μπάρτσα μέχρι το 2018 ο Μέσι

Mετά από τους αρχηγούς Κάρλες Πουγιόλ και Τσάβι, ο Λιονέλ Μέσι παίρνει σειρά για να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Μπαρτσελόνα. Ο 25χρονος Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Σουηδία με την εθνική ομάδα της χώρας του, θα υπογράψει την Πέμπτη (7/2) την επέκταση της συνεργασίας του με τους «μπλαουγκράνα» μέχρι το 2018, με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα να ανακοινώνει πως οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών θα πέσουν στις 16.30 το απόγευμα.

  • Βιντεομήνυμα μέσω... Ντουμπάι έστειλε ο Ντιέγκο Μαραντόνα απευθυνόμενος στους Ιταλούς πολιτικούς, όπου τόνισε πως δεν ευσταθούν οι κατηγορίες για οφειλές 40.000.000 ευρώ προς την εφορία. «Δεν είμαι φοροφυγάς, δεν ήμουν ποτέ επειδή το μόνο που έκανα ήταν να παίζω ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να επιστρέψω ελεύθερα στη Νάπολη με ηρεμία και αυτό δεν είναι σωστό. Απευθύνομαι στους πολιτικούς, δεν έκλεψα τίποτα», ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε από το Ντουμπάι ο Μαραντόνα.
  • Η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Πολ Γκασκόιν γνωστοποίησε επίσημα πως ο πρώην άσος των γηπέδων έχει εισαχθεί σε κέντρο θεραπείας στις ΗΠΑ ώστε να ξεπεράσει τα προβλήματα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει. Το θέμα ήρθε στο προσκήνιο πριν λίγες ημέρες όταν ο πρώην διεθνής Αγγλος παίκτης παραβρέθηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση υπό την επήρεια του αλκοόλ και σε τραγική κατάσταση.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ