Τετάρτη 19 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - SUPER LEAGUE
Επιχειρηματικά παιχνίδια

Tο κυνήγι γάτας - ποντικιού με γνώμονα την προάσπιση των ξεχωριστών - κυρίως επιχειρηματικών - συμφερόντων γύρω από τον έλεγχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζεται έχοντας κάθε μέρα νέα επεισόδια. Χτες υπήρξε και νέα επαφή ανάμεσα σε νυν στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συνεργάτες του ενδιαφερόμενου Σαουδάραβα πρίγκιπα, στους οποίους παραδόθηκαν όλα τα οικονομικά στοιχεία που ζητήθηκαν κι αφορούν τη χρήση του 2012. Από εκεί και πέρα, η πλευρά του Παναθηναϊκού απέρριψε το αίτημα του Σαουδάραβα για τη σύνταξη ενός MoU (πριν μπει στην αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου), τονίζοντας πως υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να διασφαλιστούν τα όσα έχουν συμφωνηθεί σε πρώτη φάση ανάμεσα στις δύο πλευρές και δεν υπάρχει λόγος να καθυστερούν με νέες συντάξεις εγγράφων.

  • Την ελευθερία του αποφάσισε να διεκδικήσει ο αμυντικός της Ενωσης Γιάννης Κοντοές καταθέτοντας προσφυγή κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ. Διεκδικεί τα οφειλόμενα (περίπου 400.000 ευρώ) και ετοιμάζεται για το ταξίδι στη Ρουμανία προκειμένου να ενταχθεί στη Στεάουα.
  • Την απόφαση να τερματίσει τη συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μακρή ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της. Ο 28χρονος αμυντικός δεν ήταν στις επιλογές του Ντούσαν Μπάγιεβιτς.
  • Στα δικαστήρια οδηγούνται οι σχέσεις του Κώστα Καπετάνου με τον Αρη, καθώς ο παίκτης αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά των «κίτρινων» διεκδικώντας οφειλόμενα της τάξης των 100.000 ευρώ.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ