ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ |
Στις 14.11.2012 έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη μου σύζυγος και συντρόφισσα στη ζωή και τον αγώνα,
ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΕΦΑΛΗ.
Στη μνήμη της προσφέρω για ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Μελισσίων, 1.000 ευρώ.
Θωμάς Κεφαλής
***
φωτό
Στη μνήμη της
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΕΩΡΓΙΟΥ,
η εγγονή της Κ. Φ. προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ωρωπού.
***
φωτό 2
Στη μνήμη του πατέρα μου, ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΕΖΟΥ, μαχητή του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, καθώς και στη μνήμη του ξαδέλφου μου, ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΕΖΟΥ, άξιων τέκνων του ΚΚΕ για τα 12 χρόνια Γραμματέας της ΝΕ Δωδεκανήσου προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ανω Αγ. Δημητρίου.
Τάσος Γιαννέζος
***
φωτό
Στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου ΜΗΤΣΟΥ ΣΤΟΛΙΔΗ, προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ, τρίτη δόση, για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης.
Η γυναίκα του, Αθηνά Στολίδη
***
φωτό
Με τη συμπλήρωση 9 μηνών από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Μίμης) ΖΑΧΟΣ, η γυναίκα του και η κόρη του προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ των ΕΒΕ Πειραιά.
***
Στη μνήμη των γονιών μας και των αδελφών μας: ΜΑΝΩΛΗ, ΜΑΝΟΥΣΟ, ΚΩΣΤΑ, ΑΣΠΑΣΙΑ και των φίλων ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΡΟΥΓΚΑ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΛΛΙΑΡΑΚΗ και σ' όλων των παλιών αγωνιστών που «έφυγαν», προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Β' Γ' Διαμερίσματος Πειραιά.
Πηνελόπη - Γιώργος Φρατζεσκάκης
***
φωτό
Η Χριστίνα Στεφανή και ο γιος της Γιώργος, στη μνήμη του συζύγου και πατέρα, ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΕΦΑΝΗ (φωτ.) και των αδελφών και θείων, ΓΙΩΡΓΟΥ, ΠΑΝΑΓΟΥΛΑΣ, ΝΙΚΟΥ, ΜΗΤΣΟΥ και ΑΝΤΩΝΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΗ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, όλων αγωνιστών της Εθνικής μας Αντίστασης, προσφέρουν το ποσό των 70 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Δημητρίου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ |
φωτό 4
Στη μνήμη των παρακάτω αγωνιστών από το χωριό Κυψέλη (Χόσεψη) Αρτας, που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί τους πρόσφεραν, 2η δόση για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Νέου Κόσμου (Χρήστος Νταβαντζής):
* Ο Αντώνης Β. Αγγελής, μέλος του ΚΚΕ, αντάρτης του ΕΛΑΣ, μαχητής του ΔΣΕ στον εμφύλιο στο Τμήμα του Παλιούρα, σκοτώθηκε τον Απρίλη του 1947 στις Μελάτες Αρτας, μαζί με τον Παλιούρα.
* Ο Μάνθος Β. Αγγελής, αδελφός του Αντώνη, μαχητής του ΔΣΕ στο Τμήμα του Παλιούρα, πιάστηκε άρρωστος σε ενέδρα στο δυτικό Κόζιακα Τρικάλων και αργότερα δολοφονήθηκε.
* Ο Γεώργιος Στ. Αγγελής δολοφονήθηκε από Τμήμα της Χωροφυλακής Βουλγαρελίου Αρτας στις 17 Αυγούστου 1947.
* Η Ευαγγελία Δ. Γαλαζούλα, μέλος του ΚΚΕ, ανθυπολοχαγός του ΔΣΕ στην 1η Θεσσαλική Μεραρχία, σκοτώθηκε το καλοκαίρι του 1949 στα Αγραφα.
***
φωτο
Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου, πατέρα και παππού ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΟΥΤΖΙΑ, από το Ροδολίβος Σερρών, προσφέρουμε, μέσω ΟΒ ΣΔΟ της ΤΟ ΑΕΙ - ΤΕΙ Λάρισας, στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, το ποσό των 50 ευρώ για την Οικονομική του Εξόρμηση.
Η γυναίκα του Μαρίκα
Τα παιδιά του Κούλα και Σπύρος
Ο Εγγονός του Δημήτρης
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ |
ΜΑΝΘΟΣ Β. ΑΓΓΕΛΗΣ |
ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Στεφ. |
ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Δημ. |
ΑΝΤΩΝΗΣ Β. ΑΓΓΕΛΗΣ |
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ |
ΜΗΤΣΟΣ ΣΤΟΛΙΔΗΣ |
ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Μίμης) ΖΑΧΟΣ |
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΤΖΙΑΣ |
ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΕΦΑΛΗ |