ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΛΑΝΑΣ |
Στη μνήμη του αγαπημένου μου ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΛΑΝΑ και για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, προσφέρω στο Κόμμα 50 ευρώ.
Χ. Γιάννης
***
ΦΩΤ.
Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΥΚΑΛΕΤΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.
Μαρία Καυκαλέτου
***
ΦΩΤ.
Στη μνήμη του αγαπημένου μας και αξέχαστου συντρόφου, πατέρα και παππού ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.
Η γυναίκα του Φρόσω, τα παιδιά του Φωτεινή - Γιάννης, Δημήτρης - Αλεξάνδρα, τα εγγόνια του
***
ΦΩΤ.
Αύριο 9 Δεκέμβρη, κλείνει ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Μήτσος) ΣΤΑΥΡΟΥ (Γαβριώτης).
Σήμερα Σάββατο 8.12.2012, γίνεται το μνημόσυνό του στον Αγιο Ιωάννη Λουτρακίου. Από τους πρώτους νέους της περιοχής Λουτρακίου που οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ και, αργότερα, με μια ομάδα εντάχτηκε στις γραμμές του 6ου Συντάγματος Κορινθίας του ΕΛΑΣ. Πήρε μέρος στην ιστορική μάχη της Σοδειάς στην περιοχή Στυμφαλίας. Μετά την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τους ξένους καταχτητές, διώχθηκε από το μισαλλόδοξο κράτος των δοσίλογων, όπως και χιλιάδες ακόμα αγωνιστές, και αναγκάστηκε να περάσει στην παρανομία. Τον συνέλαβαν, βασανίστηκε και καταδικάστηκε σε πολλά χρόνια φυλακή και εξορία. Διακρίθηκε για το ήθος, την καλοσύνη και την ανθρωπιά του και παρέμεινε πιστός για τα ιδανικά που αγωνίστηκε μέχρι το τέλος της ζωής του.
ΚΑΥΚΑΛΕΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ |
***
ΦΩΤ.
Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΥΜΑΣΗ που απεβίωσε στις 17.9.2012. Γεννημένος στη Νερομάνα Αιτωλοακαρνανίας, αφιέρωσε τη ζωή του στους προοδευτικούς αγώνες. Πήρε μέρος, από νέος, στην Εθνική Αντίσταση και έδωσε πολλές μάχες σε διάφορα μέτωπα, όντας επιμελητής της μονάδας του. Εγινε μέλος του τιμημένου ΚΚΕ και έμεινε πιστός και αλύγιστος σε όλη του τη ζωή.
Στη μνήμη του, φίλος και οπαδός του Κόμματος προσφέρει 10 ευρώ ενίσχυση στο ΚΚΕ.
ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ |
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΜΑΣΗΣ |
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ |