Πέμπτη 22 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΙΔΕΙΑ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
«Κατέρρευσε» ξύλινο κούφωμα

«Καμπανάκι» για το ζήτημα της συντήρησης των σχολείων σήμανε η κατάρρευση ξύλινου κουφώματος χτες το πρωί σε τάξη του 2ου Γυμνασίου Καισαριανής. Το κομμάτι της πόρτας έπεσε σε ώρα μαθήματος, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κάποιο παιδί, το μάθημα διακόπηκε για τις δύο τελευταίες ώρες και οι μαθητές του τμήματος μεταφέρονται σε άλλη αίθουσα μέχρι να αποκατασταθούν οι βλάβες.

Η «ειρωνεία» είναι, σύμφωνα με την Ενωση Γονέων Καισαριανής, ότι μία μέρα πριν, έγινε σύσκεψη του προϊστάμενου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όπου κλήθηκε και η διεύθυνση του σχολείου με θέμα: πόσα παιδιά χωράνε στις αίθουσες, «που γι' αυτούς προφανώς είναι κατάλληλες και ασφαλείς», όπως επισημαίνει η Ενωση, στα πλαίσια της χωροταξικής κατανομής που προετοιμάζουν για την επόμενη σχολική χρονιά. Λίγες βδομάδες πριν κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο ΕΠΑΛ Καισαριανής.

Οι γονείς καλούν σε άμεση αντίδραση με διαμαρτυρίες στη ΔΕΠ και στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να γίνει πραγματική καταγραφή των προβλημάτων και των αναγκών που έχουν τα σχολεία σε υλικοτεχνική υποδομή και να προχωρήσει άμεσα η αντιμετώπισή τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ