Πέμπτη 8 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΛΑΤΣΙΟ - ΠΑΟ
Για θετικό αποτέλεσμα στη Ρώμη

Οι πράσινοι θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα στη Ρώμη εναντίον της Λάτσιο (22.05 ΑΝΤ 1), στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου, που θα τους φέρει κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Ο προπονητής του ΠΑΟ Ζεσουάλδο Φερέιρα γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες του σημερινού παιχνιδιού: «Αναμφίβολα παίζουμε σε μια δυνατή έδρα απέναντι σε έναν αντίπαλο με ποιότητα και εμπειρία. Στο ματς του ΟΑΚΑ παίξαμε σαν ίσο προς ίσο και τα πήγαμε περίφημα», υποστήριξε ο Πορτογάλος κόουτς για να καταλήξει: «Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού όμως στα δύσκολα δείχνουμε χαραχτήρα και αυτό πρέπει να κάνουμε και στο Ολίμπικο της Ρώμης». Από τους παίκτες ο Βίκτορ Βιτόλο δήλωσε: «Ναι μεν είναι δύσκολο, αλλά είμαστε Παναθηναϊκός. Εχουμε παίκτες με ποιότητα που μπορούν να κάνουν κάτι και να γείρουν την πλάστιγγα προς την πλευρά μας. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αξίζει μια επιτυχία» ενώ ο Ζέκα πρόσθεσε: «Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφού έχουμε απουσίες, αλλά ο καθένας θα κάνει ό,τι μπορεί από την πλευρά του για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Στον αγωνιστικό τομέα απόντες θα είναι οι τραυματίες Σισοκό, Μαρίνος όμως επιστρέφουν οι Μαυρίας και Φορναρόλι.

Ο τεχνικός της Λάτσιο Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς δήλωσε αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα: «Για μας η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλουμε να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Στο άλλο ματς του ομίλου στο Λονδίνο η Τότεναμ θα υποδεχτεί την Μάριμπορ (NS 2). Η βαθμολογία: Λάτσιο 5, Μάριμπορ 4, Τότεναμ 3, ΠΑΟ 2.


Το γκολ του Τοτσέ από τον πρώτο αγώνα στο ΟΑΚΑ

Icon

Το γκολ του Τοτσέ από τον πρώτο αγώνα στο ΟΑΚΑ

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ