Παρασκευή 28 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Διακοπή παράνομων ραδιοτηλεοπτικών σταθμών

Στη διακοπή λειτουργίας 19 παράνομων ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, σε Αττική, Χανιά, Καστοριά και Αρτα, κατά τη διάρκεια του Σεπτέμβρη, προχώρησε η ΕΕΤΤ.

Συγκεκριμένα, διεκόπη η λειτουργία σε 11 ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς στην Αττική, δύο τηλεοπτικούς και έναν αναμεταδότη στα Χανιά, τέσσερις ραδιοφωνικούς στην Καστοριά και ένα ραδιοφωνικό σταθμό στην Αρτα. Στην Αττική, «λουκέτο» έβαλαν σε δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς χωρίς διακριτικούς τίτλους που εξέπεμπαν στις συχνότητες 106,0MHz και 107,7MHz από το Πέραμα και το όρος Ποικίλο αντίστοιχα, τον «Ράδιο Ανατολή» που εξέπεμπε από τη Μεταμόρφωση, έναν χωρίς διακριτικό τίτλο, που εξέπεμπε στη συχνότητα 100,6MHz στο Περιστέρι και έναν ακόμη χωρίς διακριτικό τίτλο, που εξέπεμπε στη συχνότητα 107,7MHz στο όρος Ποικίλο.

Επιπλέον, διεκόπη η λειτουργία και κατασχέθηκε ο εξοπλισμός σε έξι τηλεοπτικούς σταθμούς με άσεμνο περιεχόμενο που εξέπεμπαν από το όρος Ποικίλο.

Στην Κρήτη, διεκόπη η λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού «KISSAMOS TV» και σταθμό χωρίς λογότυπο, καθώς και ένας μη αδειοδοτημένος αναμεταδότης που εξέπεμπε το πρόγραμμα του «TV CRETA».

Σε αντίστοιχες επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη διεκόπη η λειτουργία των ραδιοσταθμών, που εξέπεμπαν από την Καστοριά «ΡΑΔΙΟ ΕΝΑ», «ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΟΣ», «ΛΥΡΑ 100» και «ΡΑΔΙΟ ENERGY».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ