Κυριακή 9 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
38ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Ερωφίλη

Ερμηνεύτρια στο συγκρότημα Τρίφωνο

Η καθιερωμένη συνάντηση στα Φεστιβάλ της Νεολαίας του Κόμματος είναι θεσμός πια εδώ και αρκετά χρόνια. Η συμμετοχή μας σ' αυτά μας τιμά, γιατί οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, ομιλίες, θεατρικές παραστάσεις και άλλα, έχουν πάντα την αισθητική που μας ταιριάζει. Είναι η ώρα που η πολιτική αποκτά πιο άμεσο πρόσωπο μέσω της Τέχνης. Το τι προτείνουν στον κόσμο δείχνει μεγάλη ευθύνη για τον πολιτισμό, τον τρόπο ψυχαγωγίας και την αισθητική της ζωής μας γενικότερα.

Χαίρομαι που φέτος συμμετέχουμε σε δύο Φεστιβάλ, στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα 7 και 15 Σεπτέμβρη αντίστοιχα με ένα αφιέρωμα στον αγαπημένο μας Μάνο Λοΐζο. Είναι μία παράσταση που παρουσιάστηκε στον αρχαιολογικό χώρο του Εμποριού στη Χίο (στα πλαίσια του φαστιβάλ Αξάνεμος) με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στο Φεστιβάλ της Αθήνας συμμετέχουμε μεταξύ άλλων καλλιτεχνών, όπως οι: Μίλτος Πασχαλίδης, Διονύσσης Τσακνής, Γιώτα Νέγκα και άλλοι, σ' ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Χρήστος Λεοντής.

Νομίζω ότι η μεγάλη προσέλευση του κόσμου είναι αυτή που επιβάλλει και καθιερώνει τα Φεστιβάλ της ΚΝΕ κάθε χρονιά και εύχομαι ολόψυχα κόντρα σε κάθε αντίξοη οικονομική συνθήκη ο λόγος που θα μας φέρνει κοντά σ' αυτό το καθιερωμένο ραντεβού να μένει ισχυρός.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org