Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Συντονίζουν την προπαγάνδα τους ...

Εντείνεται η προπαγάνδα των αστικών μέσων ενημέρωσης που θέλουν να ρίξουν όλο το βάρος για την περιβόητη «κρίση χρέους» (σ.σ.: που στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο παρά η καπιταλιστική οικονομική κρίση) στους ίδιους τους εργαζόμενους και μάλιστα σε ορισμένους δημόσιους υπάλληλους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το τελευταίο κύριο άρθρο της «Καθημερινής της Κυριακής», όπου αναφέρεται: «Οι Ελληνες φορολογούμενοι έχουν πληρώσει επί δεκαετίες άχρηστους δημόσιους οργανισμούς και φορείς, κατ' εξακολούθησιν "άρρωστους" ή παραβατικούς δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι ουδέποτε απομακρύνονται, και πλαστές ή αδικαιολόγητες συντάξεις και επιδόματα. Προφανώς και φταίνε οι ίδιοι οι πολιτικοί για την απερίγραπτη σπατάλη και διαφθορά που μας έφερε στο σημερινό χάλι. Τώρα όμως αυτοί πρέπει να πάρουν επιτέλους τις αποφάσεις τους χωρίς ταμπού και δισταγμούς».

Μας λένε, δηλαδή, ότι κύριος παράγοντας ευθύνης για τη σημερινή οικονομική κρίση είναι το «κακό» κράτος και οι κακοί δημόσιοι υπάλληλοι. Τι δε λένε, όμως;


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ