Τρίτη 7 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Νέα κρούσματα ντόπινγκ

Πέντε ακόμα κρούσματα ντόπινγκ είχαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, φτάνοντας στα επτά συνολικά από την αρχή της διοργάνωσης, όπως ανακοίνωσε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ). Το περασμένο Σάββατο ήταν η αθλήτρια της ποδηλασίας Βικτώρια Μπαράνοβα από τη Ρωσία και ο δρομέας των 400 μέτρων Ντιέγκο Παλομέκε από την Κολομβία.

Χτες δυο αθλήτριες της Μολδαβίας βρέθηκαν να έχουν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών και με απόφαση της Ολυμπιακής Επιτροπής της χώρας αποκλείσθηκαν από την αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Πρόκειται για την σφυροβόλο, Μαρίνα Μαρτζίεβα και την δισκοβόλο, Νατάλια Αρτιτς, οι οποίες βρέθηκαν «θετικές» σε αιματολογικό έλεγχο που έγινε πρόσφατα.

Ακόμη ο Αμερικανός τζουντόκα Νικ Ντελπόπολο είναι ο πρώτος αθλητής που πιάνεται ντοπαρισμένος κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, για χρήση μαριχουάνας. Την έφαγε... κατά λάθος (!) υποστήριξε ο ίδιος. Ο 23χρονος αγωνίστηκε ντοπέ στο άθλημά του, στο οποίο κατέλαβε την 7η θέση στην κατηγορία των -73 κιλών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ