Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει μεθοδεύσεις και πλαστογραφία

Εγιναν για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα μονοπωλίου στο Λιτόχωρο Πιερίας

Τη μεθοδευμένη προσπάθεια να εμφανιστεί ότι δήθεν συμφωνεί με την εναπόθεση χημικών αποβλήτων της εταιρείας TOSOH στην περιοχή του Λιτοχώρου Πιερίας καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Τονίζει ότι η μεθόδευση αυτή στηρίχτηκε ακόμα και σε καταφανή πλαστογράφηση της υπογραφής του Σωτ. Ζαριανόπουλου, γεν. γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και στελέχους του Κόμματος. Η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ καλεί το λαό του Λιτοχώρου και της Πιερίας να οργανώσουν τον αγώνα τους και να αντισταθούν στη μετατροπή του τόπου τους σε αποθήκη χημικών αποβλήτων.

Συγκεκριμένα το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ καταγγέλλει τη μεθοδευμένη προσπάθεια να εμφανιστεί ότι δήθεν συμφωνεί με την εναπόθεση χημικών αποβλήτων της εταιρείας TOSOH στην περιοχή του Λιτοχώρου Πιερίας.

Η μεθόδευση αυτή στηρίχθηκε στην καταφανή ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ της υπογραφής του Σωτ. Ζαριανόπουλου, γεν. γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και στελέχους του Κόμματος, σε έγγραφο του ΕΚΘ με το οποίο υποστηρίζεται η επιδίωξη της εταιρείας να αποθέσει τα απόβλητά της δίπλα σε κατοικημένες περιοχές, με άμεση επίπτωση στην υγεία και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Τα μονοπώλια δεν αρκούνται μόνο στο κράτος που εξουσιάζουν. Θέλουν να βάλουν στην υπηρεσία τους το συνδικαλισμό και την τοπική διοίκηση. Οσοι αποφάσισαν να συνεργαστούν με τους επιχειρηματικούς ομίλους και να υπηρετήσουν τα συμφέροντά τους δεν έχουν κανένα όριο.

Το μόνο που τους αξίζει είναι η απομόνωσή τους από τους εργαζόμενους και το λαό.

Η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ καλεί το λαό του Λιτοχώρου και της Πιερίας να οργανώσουν τον αγώνα τους και να αντισταθούν στη μετατροπή του τόπου τους σε αποθήκη χημικών αποβλήτων».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org