Τρίτη 17 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ»
Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων

Στα δικαστήρια προσέφυγαν ξανά χτες οι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», όπου κατέθεσαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με την οποία ζητούν να ανακληθεί η προσωρινή διαταγή που απαγόρευε κάθε μεταβολή της κινητής και ακίνητης περιουσιακής κατάστασης της εταιρείας.

Η προσωρινή διαταγή με την οποία ανεστάλησαν προσωρινά η αναγκαστική εκτέλεση και η λήψη ασφαλιστικών μέτρων ελήφθη μετά από αίτημα πτώχευσης της εταιρείας «EWORX ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κατά της «Χ. Κ. Τεγόπουλος». Η ΕWORX διεκδικεί από την «Χ. Κ. Τεγόπουλος» περίπου 47.000 ευρώ, ενώ με την προσωρινή διαταγή που κέρδισε αφαιρεί το δικαίωμα των εργαζομένων με δικαστικές αποφάσεις να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.

Υπενθυμίζεται ότι και η Alpha Bank, η οποία είναι μια από τις πιστώτριες τράπεζες της εταιρείας, έχει ήδη καταθέσει αίτηση με την οποία ζητάει την κήρυξη της ιδιοκτήτριας της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», «Χ. Κ. Τεγόπουλος», σε πτώχευση, ενώ από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθήνας έχει απορριφθεί το αίτημα της εταιρείας για υπαγωγή στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ