Πέμπτη 5 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ: Στη μακριά λίστα των αυτοκτονιών προστέθηκε χθες άλλος ένας άνδρας ηλικίας 45 ετών, δικηγόρος που έπεσε από την ταράτσα ενός τριώροφου κτιρίου επί της οδού Απόλλωνος 11, στο Σύνταγμα, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο. Το περιστατικό συνέβη στις 12.30 χθες το μεσημέρι χωρίς να αφήσει πίσω κάποιο σημείωμα όπου να εξηγεί τους λόγους της πράξης του.

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ στις Φυλακές Κορυδαλλού πραγματοποίησε χθες ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντ. Ρουπακιώτης. Μιλώντας με φυλακισμένους δήλωσε ότι αντιμετωπίζει «θετικά» την ανάγκη διαγραφής πειθαρχικών ποινών, τη μεταρρύθμιση του καθεστώτος χορήγησης αδειών και απόλυσης υπό όρους. Υποσχέθηκε να προωθηθούν άμεσα τροποποιήσεις των προϋποθέσεων μεταγωγής σε αγροτικές φυλακές. Συμπλήρωσε ότι μέλημα του υπουργείου είναι «η προώθηση στη Βουλή του σύγχρονου νομοσχεδίου για τα ναρκωτικά» και του νέου Σωφρονιστικού Κώδικα «που εξανθρωπίζει το σύστημα των φυλακών».

ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ οδηγήθηκε ο πρώην αντιπρύτανης του Παντείου Παναγιώτης Γετίμης. Καταδικάστηκε πριν λίγες ημέρες σε κάθειρξη 14 ετών για την υπόθεση των οικονομικών ατασθαλιών στο Πάντειο, με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που καταδίκασε άλλα οκτώ άτομα.

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ θα διατίθενται οι βρεφικές τροφές για παιδιά μέχρι έξι μηνών, μετά από απόφαση του ΣτΕ, αναστέλλοντας υπουργική απόφαση του περασμένου Δεκέμβρη που έδινε την δυνατότητα στα σούπερ μάρκετ να διαθέτουν τα συγκεκριμένα προϊόντα.

ΤΡΟΧΑΙΟ ατύχημα με μία ελαφρά τραυματισμένη σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στη διασταύρωση των οδών Λαγουμιτζή και Ηλ. Ηλιού στο Ν. Κόσμο. Η σύγκρουση έγινε μεταξύ του συρμού του τραμ και του οχήματος που οδηγούσε η γυναίκα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ