Σάββατο 21 Απρίλη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΛΙΓΝΙΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΔΕΗ
Συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε Φλώρινα και Πτολεμαΐδα

Συγκεντρώσεις ενάντια στην πώληση μονάδων της ΔΕΗ, στην κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, στο τσάκισμα μισθών και συντάξεων και την άρση της μονιμότητας, διοργανώνει το ΠΑΜΕ τη Δευτέρα 23 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας, και την την Τρίτη 24 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.

Η Αγωνιστική Συνεργασία, η παράταξη του ΠΑΜΕ στη ΔΕΗ, καλεί τον εργαζόμενο λαό να συμμετέχει μαζικά και να διαδηλώσει την απόφασή του να κλιμακώσει τον αγώνα ενάντια σ' αυτήν την πολιτική και τους φορείς της, να μην αφήσει να πάει χαμένη ούτε στιγμή, να οργανώσει την πάλη του για να παρεμποδίσει ό,τι είναι δυνατόν από τα μέτρα που τώρα παίρνονται.

Να παλέψει για ανάπτυξη που να υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες. Για ενέργεια και ΔΕΗ λαϊκή περιουσία.

Καλεί πρώτα από όλους τους εργαζόμενους στους σταθμούς παραγωγής, που βρίσκονται υπό πώληση, αλλά και όλους τους εργαζόμενους στον όμιλο ΔΕΗ, μέσα από ΓΣ να οργανώσουν την πάλη τους, να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, για να μην υλοποιηθεί αυτή η πολιτική.

Σε μαζική συμμετοχή στις συγκεντρώσεις, καλεί η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Σε ανακοίνωσή της σημειώνει: «Ανεξάρτητα από το πόσο συμφωνεί ο καθένας σε όλα μαζί μας, η ψήφος στο ΚΚΕ στις εκλογές της 6ης Μάη, η ανατροπή του συσχετισμού δυνάμεων πολιτικά και συνδικαλιστικά, η καλή οργάνωση και ένταση των αγώνων μπορούν να αποτρέψουν τα χειρότερα, το παραπέρα ξεπούλημα της ΔΕΗ. Να ανοίξει ο δρόμος για ενιαίο, αποκλειστικά κρατικό φορέα ενέργειας που στα πλαίσια της λαϊκής εξουσίας και οικονομίας θα υπηρετεί τις ανάγκες του λαού και τις αναπτυξιακές δυνατότητες της χώρας, τα συμφέροντα των εργαζομένων στη ΔΕΗ, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Θα διασφαλίζει τα συμφέροντα της περιοχής μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ