Σάββατο 24 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
«Επικίνδυνες» αποστολές

Σε «επικίνδυνη αποστολή» λαμβάνει μέρος σήμερα ο Ολυμπιακός. Για την τρίτη αγωνιστική του «κόκκινου» ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ αγωνίζεται στη Γιουγκοσλαβία κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπέτσεϊ. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές θα πρέπει να πάρουν οπωσδήποτε βαθμό ή βαθμούς εκτός έδρας προκειμένου να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης. Το έργο τους όμως σήμερα είναι εξαιρετικά δύσκολο αφού η έδρα της πρωταθλήτριας Γιουγκοσλαβίας θεωρείται «φρούριο». Παράλληλα, η Μπέτσεϊ δείχνει φέτος να είναι σε εκπληκτική φόρμα αφού είναι ανίκητη στη χώρα της και στην Ευρώπη. Στον Ολυμπιακό δηλώνουν ότι αντιμετωπίζουν με σεβασμό την αντίπαλό τους αλλά παραμένουν και συγκρατημένα αισιόδοξοι για κάποιο θετικό αποτέλεσμα. «Το φαβορί είναι οι Γιουγκοσλάβοι. Ομως εμείς θα πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο», τόνισε ο τεχνικός της ομάδας Ντράγκαν Ματούνοβιτς που δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Εξίσου δύσκολη αποστολή έχει και η Βουλιαγμένη στα προημιτελικά του «Λεν Τρόφι». Κοντράρεται στην Ιταλία με την Μπρέσια έχοντας σκοπό ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει το πλεονέκτημα για τη ρεβάνς της Αθήνας. «Εμείς πάμε για να νικήσουμε ή έστω να χάσουμε με ένα γκολ διαφορά όπως στη Ριέκα. Εχουμε το καλό ότι η ρεβάνς είναι στην Αθήνα και αυτό θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε» δηλώνει ο τεχνικός των «μπέμπηδων» Βαγγέλης Ρούπακας.

  • Μπορεί η 17η αγωνιστική της Α1 ανδρών να είναι μισή, όμως περιλαμβάνει και δυο σημαντικά παιχνίδια όπως το ντέρμπι του Εθνικού με τον Παναθηναϊκού (Πειραιάς 18.10 ΤV ΠΟΛΙΣ) και την κόντρα της Γλυφάδας με τα Χανιά (Αγ. Κοσμάς 18.00.) Το πρόγραμμα συμπληρώνουν τα παιχνίδια: Χαλκίδα - Πάτρα (Χαλκίδα 19.00), Αρης Θ. - Αρης Νικ. (Ποσειδώνειο 19.00).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ