Σάββατο 24 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Ντέρμπι κορυφής

Ντέρμπι κορυφής επιφυλάσσει η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ των ανδρών, τόσο σήμερα όσο και αύριο. Στο κλειστό της Κυψέλης, ο Πανελλήνιος υποδέχεται το Κιλκίς (17.00). Οι δύο ομάδες μοιράζονται την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους... χωρίσει. Οι γηπεδούχοι δείχνουν στην έδρα τους να μην αντιμετωπίζουν πρόβλημα, αλλά από την άλλη οι Μακεδόνες έστω και δύσκολα καταφέρνουν να πάρουν τη νίκη στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Αύριο ο Ιωνικός αντιμετωπίζει στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Δούκα (13.30). Οι παίκτες του Παναγιώτη Ιατρούδη έχουν μείνει πίσω στον πίνακα και θα κυνηγήσουν τη νίκη που θα τους ανυψώσει βαθμολογικά. Από την άλλη, οι Μαρουσιώτες θέλουν το ροζ φύλλο του αγώνα έτσι ώστε σε πιθανή ισοπαλία στο παιχνίδι της Κυψέλης να πιάσουν την κορυφή.

Από τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Αθηναϊκού με τον Αρχέλαο (18.00). Οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν τη νίκη, οι μεν «λόρδοι» για να κρατηθούν μακριά από περιπέτειες, ενώ οι Κατερινιώτες για να αναρριχηθούν βαθμολογικά ακόμα περισσότερο. Στα Βριλήσια, η ομώνυμη ομάδα θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από το Φίλιππο που επιδιώκει τους δύο βαθμούς της νίκης για να παραμείνει στην πρώτη τετράδα (19.15). Τέλος, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το ΣΑΚΑ (18.30) και οι Σχ. Ξυνή τον ΒΑΟ (18.00).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ