Κυριακή 8 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Σχολικό Ομαδικό Αττικής

Ολοκληρώνεται σήμερα το 24ο Ατομικό και το 10ο Ομαδικό

Το 9ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου κατέλαβε την 2η θέση με 6 νίκες και μόλις μία ισοπαλία
Το 9ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου κατέλαβε την 2η θέση με 6 νίκες και μόλις μία ισοπαλία
Στο 11ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Αττικής (τελική φάση) έλαβαν μέρος 71 Σχολεία με 4μελείς Ομάδες και πρωταθλητές Αττικής αναδείχθηκαν το 4ο ΔΣ Ασπροπύργου, το 9ο Ν. Ηρακλείου με 13 βαθμούς σε 7 αγώνες (6 νίκες, 1 ισοπαλία), το 2ο Πεύκης (5 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα), το οποίο ισοβάθμησε με τα Εκπαιδευτήρια Γ. Ζώη, την Ελληνογαλλική Σχολή και τη Λεόντειο Ν. Σμύρνης από 11β.

Η ομάδα του 9ου Δημοτικού Σχολείου (βλέπε φωτ.) του Ν. Ηρακλείου, μετά την 1η θέση στη Βόρεια Περιφέρεια της Αθήνας κατέκτησε και τη 2η στην Αττική και αγωνίζεται σήμερα στην τελική φάση του Πανελλήνιου Ομαδικού στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.

Τα μέλη της Σχολικής Ομάδας είναι τα αδέλφια Νίκος και Αναστάσης Καρούσος Δ' και ΣΤ' με 7 και 6,5 β. σε 7 αγώνες, ο Βασίλης Παπαπανάγος Ε' με 5β. και η Μαριλένα Θεολόγου Ε' με 2 βαθμούς.

Αλλη μια επιτυχία της Σκακιστικής Επικοινωνίας Ηρακλείου ήταν η άνοδος στη Β' Εθνική Κατηγορία μετά από μια συνεχή πρωτοπορία στους αγώνες της Γ' Εθνικής.

Με τη Σκ. Επικοινωνία αγωνίστηκαν 13 σκακιστές και σκακίστριες, μεταξύ των οποίων και οι Πετράκης, Κομνηνός, Μαρούντας, Πανδής, Ρουκουνάκης, Μαρία Πετσετίδη, Αναστασία Μαυρογιάννη καθώς και οι Β. Κανέτης, Θ. Πανάγος και Χ. Αλεξιάδης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ