Σελ. /16
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 8 Απρίλη 2012 - αριθ. φύλλου: 11229

ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ
Με τη «Δημοκρατική Ενότητα» σε ταξική ρότα

Κάλεσμα συμπόρευσης στις αγωνιστικές μέρες που έρχονται, απευθύνει η «Δημοκρατική Ενότητα Ηθοποιών» στους ηθοποιούς που αύριο ψηφίζουν για νέα διοίκηση στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Οι αρχαιρεσίες, πραγματοποιούνται, αύριο, Μ. Δευτέρα, από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου, στα γραφεία του ΣΕΗ (Κάνιγγος 33, 2ος όροφος), στην έδρα του ΚΘΒΕ και στις έδρες των ΔΗΠΕΘΕ.

«Σε καλούμε να συμπορευτείς - αναφέρει μεταξύ άλλων η Διακήρυξη της «Δημοκρατικής Ενότητας» - με όσους έχουν αποδείξει: Οτι "δε βολεύονται με λιγότερο ουρανό" και δεν περιορίζουν την πάλη στην άμυνα, αλλά μαζί με το υπόλοιπο εργατικό ταξικό κίνημα οργανώνουν την αντεπίθεση διεκδικώντας τις σύγχρονες ανάγκες μας. Οτι η αλληλεγγύη ανάμεσα στον κλάδο και ανάμεσα σε όλους τους εργαζόμενους είναι στοιχείο δύναμης. Γιατί υπερασπίζεται συνειδητά και τίμια, μακριά από συντεχνιασμούς, το βιοτικό επίπεδο όλου του λαού ξέροντας πως... ο εξαθλιωμένος δεν έχει μάτια ούτε για το ωραιότερο θέαμα».


ΣΕΛ.  3


ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ
Διαρκής αγώνας για επιβίωση

ΣΕΛ.  16
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ
«Τσεκούρι» στις δαπάνες, «κούρεμα» των αποθεματικών, παράδοση στο κεφάλαιο

ΣΕΛ.  4   -   5
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
Το παγκόσμιο ταξίδι της σκόνης

Δισεκατομμύρια τόνοι σκόνης, με κύρια πηγή τις ερήμους, κυκλοφορούν κάθε χρόνο στον πλανήτη, επιδρώντας στο κλίμα με πολυσύνθετο τρόπο και λιπαίνοντας ωκεανούς και εδάφη.


ΣΕΛ.  9
ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΘΛΗΤΩΝ
Αυξάνονται τα περιστατικά και τα ερωτηματικά

ΣΕΛ.  7
ΜΟΥΣΙΚΗ
Δισκογραφικά «ταξίδια»

ΣΕΛ.  6

Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ